Mi volt a legdurvább helyzet, amikor a gyereked életveszélyben volt?
A 6 évesen esedékes DiPerTé oltás beadásánál hanyag volt az iskolaorvos és ráoltott valami légúti betegségre. 3 órával később rohammentő vitt kórházba 41 fokos lázzal, eszméletlenül.
A pontos diagnózis nem ismert, találgatások voltak csak. De a biztonság kedvéért a 12 éves ismétlőoltást eleve kórházban adták be, alapos vizsgálat után, majd benntartottak megfigyelésre.
Olyan 2 éves kora körül félre nyelt egy popcornt. Nem is köhögött, csak láttam, hogy gond van, veregettem a hátát, kérdeztem, hogy jobb már?, de csak üveges tekintettel nézett, majd rázta a fejét,már esett is össze. Akkor fejjel lefelé tartottam, úgy veregettem a hátát, és kijött végre...
Pár héttel később a kismotorral belerongyolt a Tiszába. Nem fürdő övezet volt, szóval egyből mély volt a volt a víz. Apja volt vele, futott utána egyből ugrott is, így időben kihúzta, nem nyelt nagyon, csak kis rémültség volt az egész. De bele sem gondolni, hogy mi lett volna ha akkor a nagymamával van (előtte nem sokkal ő vitte motorozni), ő nem tudott volna úgy utána futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!