Magyar keresztnév?

Figyelt kérdés
CSAK olyanok véleményére lennék kiváncsi,akik magyar eredetű nevet adtak a gyermeküknek vagy ezek a nevek tetszenek.Mondhatni csoportra lehet bontani a neveket és ha valakinek nem tetszenek főleg a régi magyar nevek,hiába kérem a véleményét ,neki nem fog tetszeni.Kevend név tetszik nektek?Azt is szeretném,ha megírnád hogy hívják a gyermeked,ill.melyik név tetszik.
2016. aug. 7. 22:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Tetszik, bár meg kéne szoknom, nem is hallottam még eddig.:-) Az enyém Zsombor, ez tetszik a legjobban a fiúnevek közül, de szeretem még: Miklós, Milán, Szilárd, Csaba, Attila, Tamás, Gábor, Levente stb, stb (elég sokat:-)), az erőltetett, fonetikusan írt külföldi neveket nem bírom.
2016. aug. 7. 22:59
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem tetszik. Az én gyerekem Iván. tetszik még a Mátyás és a Mihály.
2016. aug. 7. 23:25
 3/17 anonim ***** válasza:
Az mi fiunk Aron, oszinten mondom, fogalmam sincs milyen eredetu, azert ezt adtuk, mert ez tetszett, de azert valaszolok, ha nem baj. Nekem regebben volt egy ismerosom, ot ugy hivjak, hogy Keve, csak igy siman. Nekem nem furcsa egyaltalan a Kevend nev, de en nem tudnam a mindennapokban mindig igy hivni, gondolom a Keve becezese, es az meg kifejezetten tetszik.
2016. aug. 7. 23:26
 4/17 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem az a legfontosabb szempont, hogy egyertelmuen szamitani kell ra, hogy nem itt fog elni, hanem valahol nyugaton. Ezert valami nemzetkozi nevet kellene adni, hogy csak a vezeteknev legyen gond majd. De mondjuk ez az o problemaja vegul is, nem a tietek.
2016. aug. 7. 23:32
 5/17 anonim ***** válasza:

Inkább a Kende.

Ismerek ilyen nevű kissrácot és rendkívül népszerű.hallottam egyszer hogy valami sportfoglalkozáson egy egész csarnok neki drukkol, hangosan kántálják hohy hajrá Kende, hajrá Kende! :)

Komolyan hamarabb ismertem a gyerek hírét mint őt magát.

Azután megláttam és valahogy a tekintetéből is értelem sugárzott, vagy hogy is írjam, nem csupán egy vigyori gyerekarc hanem volt benne valami céltudatos komolyság is

A neve igy emiatt is tetszik.

2016. aug. 7. 23:54
 6/17 anonim ***** válasza:
Nekem a Kevend tetszik. A Kende szerintem nem jobb, mert annak olyan lányos hangzása van. Fiam Barnabás Attila.
2016. aug. 8. 06:18
 7/17 anonim ***** válasza:
Csaba, Domán, Iván, Botond, Bulcsú, Buda, Hunor, Koppány, Lehel. Kb ezek jöhetnek nálunk szóba.
2016. aug. 8. 06:33
 8/17 anonim ***** válasza:

Kisfiam Keve, es most varjuk Zentét.

Kisvarosban lakom,es sok a Koppany, Zille, Zselyke, Lelle, Hunor nevu kisgyerek.

A Kevendnek nem beceneve a Keve,hanem ez önálló nev, de nekem tetszik.

2016. aug. 8. 07:47
 9/17 anonim ***** válasza:

Csaba, Attila, Hunor tetszenek. Valószínűleg Attila lesz a kisfiam, de még gondolkozunk :)

Kevend nem tetszik, a már említett Kende még úgyahogy.

2016. aug. 8. 07:54
 10/17 anonim ***** válasza:

Jó a Kevend, de nekem jobban tetszik a Keve, vagy a Kende. Tudod, ízlések és pofonok....

Kisfiam Kartal.

2016. aug. 8. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!