Csak engem irritál, amikor kisgyerekes anyukák többes számban beszélnek olyan cselekvésekről, ami csak a kisgyerek csinál (pl. jóllaktUNK, fáj a hasUNK st. )? Ezt nagyon modorosnak találom és nevetségesnek.
Szerintem is ostobasag igy beszelni. Ettunk tapszert es bufiztunk. Nagyon irtitalo.
En annyit szoktam mondani, hogy eszunk, met en is eszek kozben l vagy megyunk setalni ertelemszeruen en is megyek. Vagy kicsreljuk a pelust, mert en cserelem de az ovet.
Furcsának tartom, de nem irritál.
Sosem mondtam így, de sokszor kérdezték így tőlem. Vagy a gyermekemtől kérdeznek valamit, és tőlem várják rá a választ(Jól laktál?Hol voltál ma?...). Na az irritál. Nem is válaszolok rá, csak ha tőlem is megkérdezik.
Én ma apukám beszámolóján nevettem fel majdnem (náluk nyaral a lányunk). Apukám 65, kopasz, szakállas.
"Az utcára csinos ruhácskában, szépen befont hajjal, csinos csatokkal mentünk ki."
Elképzeltem apukámat Hello Kittys rózsaszín ruhában és csatokkal a haja helyén vagy a szakállában...Hááát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!