Diplomás anyukák, válaszoltok?
Szia!
Én "vegyes" vagyok, mert az első diplomámat 25 évesen szereztem, munka mellett jártam, 26 évesen szültem az elsőt. A 2-3. diplomámat gyes mellett csináltam a kicsivel, a 3. közben már dolgoztam is. 36 évesen fejeztem be.
Kicsit mas sztori, de megis ide illik. 29 vagyok, ket BSc-m es egyszem Msc-m idoben csinaltam. Viszont a doktorimat elhanyagoltam, persze mellette dolgoztam. Majd bele akarok kezdeni valami tok ujba, ha vege a Gyednek.
Amit en tanacsolok neked hogy tanulj Gyed alatt (ha van olyan kicsi gyereked) es hogy nyugodtan kezdj bele ujba. Egyreszt egyetem mellett tudsz a szakmadban gyakorlatokat vegezni (jovobeli szakmadban), igy nem leszel kezdo, csak a diplomad lesz friss. De lesz networkod, lesznek tapasztalataid.:)
Ezt a kérdést nem értem. Ha diploma nélkül is el tudsz helyezkedni, nem mindegy, mi a véleménye másoknak a 30-as friss diplomásokról?
Ha nem tudsz elhelyezkedni a jelenlegi végzettségeddel, van más választásod, mint továbbtanulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!