Uj vagyok itt. Mire kell figyelnem? Kerlek adjatok hasznos tanacsokat. Ti mindig oszinten valaszoltok a kerdesekre?
Üdv a klubban. Figyelni mire kell? Hát úgy semmire nagyjából. Annyi hogy mindenféle vadbarmoknak ne írj privát üzit, mert akkor rádszállhatnak.
Én őszintén szoktam válaszolgatni, természetesen. Mi értelme lenne kamuzni. Akkor élvezhetetlen lenne számomra ez az oldal.
Én leginkább annyit tudok tanácsolni, hogy legyél toleráns, mert nagyon sok, és sokféle ember van itt, megdöbbentő dolgokba futhatsz bele, amik feldühíthetnek, de nem éri meg acsarkodni.
Válaszolni meg természetesen a legjobb tudomásod szerint, és ha egy mód van rá, akkor a kérdésre. ennyit tudok mondani első blikkre. Üdv!
igen, őszintén
még akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik, mert sokan inkább bizonyos választ szeretnének olvasni
Koszonom a kedves vallaszokat....most ideznek egy hozzaszolast. Igaz lehet?
"Az ide írogatók nagyrésze lázadozó kiskamasz, akinek mindig annak az ellenkezője tetszik, mint a normális. Majd kinövik (reméljük)."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!