Miért válaszoltok többen az ilyen kérdésekre?
Figyelt kérdés
Akinek szüksége lenne segítségre,tanácsra vagy tényleg értelmeset kérdez annak mért nem válaszoltok annyian?Ha pedig valaki óriási hülyeséget kérdez rengeteg választ kap...Szerintem a normális kérésekre kellene inkább időt szakítani.DE ez csak az én véleményem!2013. szept. 4. 16:22
1/11 anonim válasza:
mert a normális kérdésekre nehéz válaszolni
2/11 Nem mondod :D válasza:
Szerintem azért, mert a legtöbbnek fingja sincs a fontos dolgokról, de azért szereti oltogatni és bosszantani a társaságot:)
3/11 A. Bundy válasza:
mert az emberek az érdekes dolgokat szeretik és az értelmes nem érdekes
4/11 anonim válasza:
Hány normális kérdést látsz ezen az oldalon?! Tudnál írni példákat is?
5/11 anonim válasza:
Azért, mert az ilyen kérdések megválaszolásához szükség van némi tapasztalatra, vagy akár szaktudásra, ha olyan a kérdés. Mivel sok gyerek ide csak röhögni jár fel, így jó eséllyel az ilyen kérdésekre kevesebb válasz jön és még kevesebb hasznos.
Persze nem elhanyagolható lehetőség az sem, hogy már több alkalommal is megválaszoltak hasonló kérdéseket és a keresőben is utána lehetne nézni.
6/11 anonim válasza:
Mert a hülyeség még mindig jobban dominál az emberi fajban, mint a gondolkodás.
7/11 Nem mondod :D válasza:
Már megint itt van a 31 százalékos "pszichológus":))
8/11 anonim válasza:
Mert jó érzés valami vicceset írni, mint olyanra válaszolni, amire semmi rálátásom, és csak hülyeségeket írnék.
9/11 anonim válasza:
tökéletes példa erre ez a kérdés :P
10/11 anonim válasza:
Gondolom azoknál nem kell nekik annyit olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!