Jól tudom hogy szülés után fél évvel kell menni rákszűrésre?
Figyelt kérdés
Februárban szültem.2016. júl. 22. 08:01
1/7 anonim válasza:
Nekem azt mondta az orvos, hogy a szoptatás befejeztével vagy ha az tovább tart 1 évnél, akkor 1 év múlva menjek.
2/7 anonim válasza:
Nekem is ezt mondtak. Fel evente kell most mar jarni az uj ajanlas szerint, nem pedig evente. En most megyek a napokban. Nem fuggott ossze a dokimnal a szoptatassal ez a dolog.
3/7 anonim válasza:
Én januárban szültem, nekem is fél évet mondott a doki, lassan mennem kéne nekem is.
4/7 A kérdező kommentje:
Mi nem szopizunk sajna!
Tavaly voltam a tehrrbeesés előtt.
Akkor mehetek augusztsban idopontot kerni?!
2016. júl. 22. 08:32
5/7 anonim válasza:
ez nem szüléstől függ az én dokim azt mondta évente, 1,5 évente...következésképp mondta a 6 hetes kontrollon hogy majd úgy 1 éves kora előtt valamikor azért csináljuk meg...(azt megelőzően a terhességem 12. hetében vették le, tehát nekünk így jött ki a 1,5 év)
6/7 A kérdező kommentje:
Én tavaly júniusban voltam.
2016. júl. 22. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!