Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mikor lehet menni...

Szülés után mikor lehet menni rákszürésre?

Figyelt kérdés
Terhességem alatt voltam szürésen tavaly, akkor 18 hetes terhes voltam. Azóta megszültem, elmehetek ismét rákszürésre, ha már letelt az 1 év, vagy van bármi szüléssel kapcsolatos tényező, ami lényeges lehet? Értem itt hogy pl van-e kötelező várakozási idő szülés után vagy bármi ilyesmi? Köszönöm a válaszokat.
2014. jún. 30. 09:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta az orvos, hogy fél év elteltével menjek majd, amikor már a szoptatás elkezd ritkulni. Nem tudom, hoyg mi az összefüggés :)
2014. jún. 30. 09:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is fél évet mondott az orvosom anno.
2014. jún. 30. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hetes terhesen volt rákszűrésem, és szülés után a 6 hetes kontrolon is volt. (valójában szülés utána 10 héttel volt)
2014. jún. 30. 11:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is fél évet mondott a szülés után. Biztosan megvan az oka.
2014. jún. 30. 11:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is megcsinálta a doki szülés után, a 6 hetes kontrollon.
2014. jún. 30. 11:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is megcsinálták a 6 hetes kontrollon.
2014. jún. 30. 13:56
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem is a 6 hetes kontrollon csinálta meg a dokim.
2014. jún. 30. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!