Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A szülés után mennyi idővel...

A szülés után mennyi idővel mentetek rákszűrésre?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert én lassan 1 éve szültem és még nem jutottam el,mert a párom éjjel nappal dolgozik és senki nem tud vigyázni a babára oda meg nem akarom elvinni,mert ahogy ismerem nem bírna magával.
2011. jún. 23. 11:06
 1/8 anonim ***** válasza:

A 6 hetes kontrollon csinált rákszűrést a dokim.

Próbáld meg valahogyan mégis megoldani, hogy eljuss, hiszen ez nagyon fontos vizsgálat.

2011. jún. 23. 11:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Februárban szültem. A 6 hetes kontrollon rákérdeztem, akkor azt mondta a dokim, hogy majd menjek augusztusban, vagyis 6 hónappal szülés után.
2011. jún. 23. 11:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Ismeros a helyzet. Sajnos en magammal vittem a babamat. 4 honapos volt, a hordozoba tettem es vele egyut mentem be. Nezelodott ossze-vissza, hala az egnek nem sirt, de ha sirt is volna egy kicsit, semmi gond nem lett volna. A dokinak meg az aszisztens nonek nagy mosolyokat dobott. Azota a doki mindig megkerdezi, hogy van a kis mosolygos pedig nem nalla szultem de mar tobbszor voltam nalla azota fogamzasgatlo ugyben. Viszont az 1 eves baba azert mar orokmozgo. Neked nem lenne ilyen konnyu dolgod. esetleg baratno aki elugrik veled es kint megvar a picivel csak amig te bent vagy? Sajnos nekem ez sem volt mert kulfoldon elunk. :(
2011. jún. 23. 11:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Kislányom egy éves lesz jövőhónapban, és én akkor megyek. Minden féleképpen mennem kell mert spirálom is van és nézetnem kell, így egyszerre megoldja...
2011. jún. 23. 11:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Terhességem elején csinált egyet,és rá egy évre,tehát kb. 4 hónappal szülés után.Mondjuk nekem vinnem is "kellett" a babát,nélküle a doktornő nem áll velem szóba:)
2011. jún. 23. 11:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is a 6 hetes kontrollon csinálta meg a doki.Hazaért a férjem délután, rábíztam a babát, és rohantam, mert a szoptatás miatt akkor még sürgős volt.Félúton jártam, mikor hívtam apát, és hallottam, ahogy ordít a kicsi:(( (hasfájós volt) De én nem is számítottam rákszűrésre, rendes volt a doki, azt mondta leveszi, hogy most egy évig ne kelljen mennem, ha nincs panaszom.És ellátott fél évre fogamzásgátlóval, így mindent letudtunk.
2011. jún. 23. 12:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Császárral szültem. 6 hetes kontroll után visszarendeltek, mikor a fiam 3 hónapos volt. Akkor megcsinálták, jött velem a párom, ő kint volt a kicsivel. Rá egy évre pedig vittem magammal. Az asszisztens szórakoztatta, bújócskáztak a függönnyel, míg a doki megvizsgált.
2011. jún. 23. 13:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Nekem is jövő hónapban lesz 1 éves.A 6 hetes kontrollon sajnos gombás fertőzésem volt,azt 2 hétig kezeltük,aztán megjött,utána bakteriális fertőzést kaptam,arra antibiotikum uh kb 2 hónapig ez ment és amíg panaszmentes nem vagyok,nem tudja levenni.Karácsonykor akartam menni,de akkor adattuk be az első rotát,ami elég drága,a nőgyógyász már nem fért bele a keretbe,meg hát karácsony.Januárban rota másik fele,szintén anyagi okok.ja és azt nem mondtam,hogy másfél hónaposan még sérvvel is műtötték a fiamat.Az elmúlt 5 hónap pedig azzal telt,hogy bejelentkeztem,lemondtam,mert sajnos nem tudtam kiszorítani az árát (15000ft).De ma sikerült beszélnem az orvossal és mondta,hogy ad egy kis kedvezményt,csak menjek.uh jövőhéten végre elmegyek.Hát nem egyszerű,de remélem minden ok lesz.
2011. jún. 23. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!