Mi a véleményetek a tejfakasztó buliról?
Nalunk nem volt. Amúgy sem vagyunk bulizósak, az ünnepeken dolgozni szoktunk nem bulizni...
Így a gyerek születésénél sem bulizott a férjem.
Inni meg SOHA nem szokott egy kortyot sem. Szülés után sem tette.
Fogalmam sincs, hogy volt-e vagy sem. De gyanítom nem volt. Munka után minden nap bejött a kórházba a férjem, amíg lehetett, reggelente meg korán kelt dolgozni. Kétlem, hogy ebbe belefért volna egy alapos dajdajozás a haverokkal.
De amúgy ha tartott is (volna) sem érdekel, felnőtt ember, azt csinál(t) amit akar. Nem mondott le közös programot azért, hogy kocsmázhasson.
nálunk pisiltető bulinak hívják, na az a gáz név, akkor már a tejfakasztó mérföldkövekkel jobb.
elsőnél volt, jól érezték magukat. most másképp lesz, mert a nagyra ugye ő vigyáz, így majd akkor lesz ha hazajöttünk és lehet kocsmázni mennek. tőlem lehetne itt is a kertben, de leszavaztak a srácok.
Köszönöm a rengeteg választ! :)
Mindenkinek ment a zöld pacsi, emberek vagyunk különböző véleménnyel stb így tőlem senki nem kapott mínuszt!
Nekünk még van idő bőven a babuci születéséig.
Párom nincs oda a buliért így lehet nálunk nem lesz. De majd meglátja mikor ott tartunk. :)
Baráti köreiben csak egy srác tartott ilyet.
Pont annyi értelme van szerintem, mint bármilyen alkalomnak, amikor összegyűlhetnek az emberek bulizni, ünnepelni.
Nem tudom, hogy régebben divat volt-e, nem kérdeztem meg még nálam idősebbektől. De gyanítom, hogy korábban is voltak ilyen alkalmak, amikor apuka összecsődítette a baráti bandát, és ittak egyet (vagy többet) a gyerek érkezésére. Nekem az elnevezés viszonylag új, lehet, hogy korábban más neve volt, vagy nem volt külön neve.
Nálunk nem hiszem, hogy lesz, nekem mindegy volna, de a férjem alapvetően nem egy iszogatós, bulizós típus. Ha neki nincs rá igénye, akkor ez van.
6#
A spermafakasztáson kifeküdtem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!