Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Párkapcsolati dilemma.

Figyelt kérdés

Kezdek teljesen befordulni és depis lenni az állandó magánytól.2 hónapos a babám, reggeltől estig egyedül vagyok itthon, a férjem egyfolytában dolgozik.Alig volt még együtt a család, aznap is dolgozott amikor hazajöttünk a kórházból,azt az 5 nap szabadságot sem tudta kivenni, ami ilyenkor jár.A szüleink, rokonaink mind messze laknak.Őt is nagyon bántja, és tud róla, hogy nekem is nagyon fáj, így nem akarom cseszegetni és bántani.Pedig valamennyire ő is tehet róla, hogy ennyit vállal, mert nem pénzért dolgozik ilyen sokat, mondhatni szivességből, nem meri azt mondani a főnökének, hogy márpedig most nem érek rá, mert a családommal akarok lenni:( (Sokszor reggel 6-kor elmegy, este 10 körül ér haza.

Még mindig ugyanolyan fáradt vagyok, mint szülés után, nincs se éjszakám se nappalom, a babám egyfolytában sír.Olyan jó lenne, ha néha csak annyit segítene, hogy mondjuk szopizás után megbüfiztetné, de még ennyit se tud.Lassan kikészülök, kezd elfogyni az erőm...(és lassan a tejcim is:()Mit tegyek?

2010. ápr. 16. 11:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!!! Mintha csak a mi életünket írtad volna le!!! Csak mi már túl vagyunk ezen a szakaszon. Az én férjem sajna ugyanilyen dolgozik is keményen a pénzért az is igaz és nincs agyonfizetve de ő is ilyen szivességeket vállal, mert elmondása szerint a főnökeinek azt kell érezniük hogy rá számíthatnak mert ha nem akkor ő lesz az akit majd eltanácsolnak, vagy nem hívnak többet.

És sajnos a mai világban ebben is van vmi, hogy ezren várnak a helyére kb.

Ő se jöhetett el az 5 napos kispapa szabadságra sem!!

Nos. Én is kiakadtam nekem is borzasztó hasfájós, sírós, nyűgös volt a kisfiam!

De ez az időszak elmúlt!!!

3 hónapos korában, ahogy szokták is mondani, mintha elvágták volna a nyűgösködését, a hasfájását, és onnantól sokkal egyszerübb lett az élet, megküzdöttünk a tejcsiért is de végül 5 hós koráig elég volt neki!

Onnantól az éjjelt is átaludta, nappal pedig aranyosan eljátszott, aludt szépen és én is végre KIPIHENTEM magam, éjszaka is. És úgy egyből szebb lett az élet és kisebbek a problémák.

Bocs, ha te nem igy vagy de én kialvatlanul extra nyűgös leszek, és mindent feketében látok.

Egyébként abban maximálisan egyetértek hogy MUSZÁJ lesz a pároddal vmi megegyezésre jutnotok, hogy legalább bizonyos napokon ne menjen sehova (egyébként hétvégén is 8-10ig dolgozik?)

És ha ennyire fontos neki a családja ahogy mondja akkor legalább csak egy kicsi részben próbálja megoldani h EGYÜTT legyetek.

De nem lehet egyébként hogy a párodnak is új ez a helyzet nagyon meg azt érzi hogy a kisbaba ellátásához úgyis csak te értesz és ő felesleges igy közétek?

Az én férjem eleinte nem nagyon tudott mit kezdeni a fiunkkal. Aztán mikor már olyan 9-10 hós volt, és mászott mindenfelé, és már nem volt a szopi miatt "rámutalva" annyira akkortól szorosabb lett az ő kapcsolatuk is ám!

Aztán vannak olyan pasik is akik akkor lesznek igazán jóba a gyermekükkel mikor az beszélni kezd:) Nem szándékosan, csak egyszerüen akkor már megtalálják a kapcsolatot velük.

2010. ápr. 16. 14:18
 12/13 anonim ***** válasza:
2 hónapja...nálunk 10 hónapja tart...kitartás, hosszú műszak ez :)
2010. ápr. 16. 15:59
 13/13 A kérdező kommentje:
Sajnos ez a probléma a baba születése előtt kezdődött, csak akkor azt mondta, ha megszületik a baba minden más lesz, kevesebbet dolgozik.Hát azóta nem kevesebbet, hanem még többet, szombaton is, vasárnap pedig itthonról dolgozik.Ha nem kell dolgoznia, akkor persze segít itthon, de az nagyon ritka dolog...Az első napokban legalább megpróbált a baba fürdetésére hazaérni, hogy abban segítsen, de az tényleg 3 nap volt.Feleslegesnek nem érezheti magát, mert tudja, hogy szükségem van a segítségére, de amikor megkérem, hogy vegye fel a babát, sokszor azt se teszi.Már rá kellett szólnom, hogy négy napja még a babát se vette fel:(
2010. ápr. 16. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!