Mit tennétek a helyemben? Párkapcsolati dilemma.
Kezdek teljesen befordulni és depis lenni az állandó magánytól.2 hónapos a babám, reggeltől estig egyedül vagyok itthon, a férjem egyfolytában dolgozik.Alig volt még együtt a család, aznap is dolgozott amikor hazajöttünk a kórházból,azt az 5 nap szabadságot sem tudta kivenni, ami ilyenkor jár.A szüleink, rokonaink mind messze laknak.Őt is nagyon bántja, és tud róla, hogy nekem is nagyon fáj, így nem akarom cseszegetni és bántani.Pedig valamennyire ő is tehet róla, hogy ennyit vállal, mert nem pénzért dolgozik ilyen sokat, mondhatni szivességből, nem meri azt mondani a főnökének, hogy márpedig most nem érek rá, mert a családommal akarok lenni:( (Sokszor reggel 6-kor elmegy, este 10 körül ér haza.
Még mindig ugyanolyan fáradt vagyok, mint szülés után, nincs se éjszakám se nappalom, a babám egyfolytában sír.Olyan jó lenne, ha néha csak annyit segítene, hogy mondjuk szopizás után megbüfiztetné, de még ennyit se tud.Lassan kikészülök, kezd elfogyni az erőm...(és lassan a tejcim is:()Mit tegyek?
gazdagok vagytok? jól keres? mennyit?
fogadjatok valakit aki melletted és a babád mellett van és segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!