Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Párkapcsolati dilemma.

Figyelt kérdés

Kezdek teljesen befordulni és depis lenni az állandó magánytól.2 hónapos a babám, reggeltől estig egyedül vagyok itthon, a férjem egyfolytában dolgozik.Alig volt még együtt a család, aznap is dolgozott amikor hazajöttünk a kórházból,azt az 5 nap szabadságot sem tudta kivenni, ami ilyenkor jár.A szüleink, rokonaink mind messze laknak.Őt is nagyon bántja, és tud róla, hogy nekem is nagyon fáj, így nem akarom cseszegetni és bántani.Pedig valamennyire ő is tehet róla, hogy ennyit vállal, mert nem pénzért dolgozik ilyen sokat, mondhatni szivességből, nem meri azt mondani a főnökének, hogy márpedig most nem érek rá, mert a családommal akarok lenni:( (Sokszor reggel 6-kor elmegy, este 10 körül ér haza.

Még mindig ugyanolyan fáradt vagyok, mint szülés után, nincs se éjszakám se nappalom, a babám egyfolytában sír.Olyan jó lenne, ha néha csak annyit segítene, hogy mondjuk szopizás után megbüfiztetné, de még ennyit se tud.Lassan kikészülök, kezd elfogyni az erőm...(és lassan a tejcim is:()Mit tegyek?

2010. ápr. 16. 11:51
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Most jutott eszembe, lehet, hogy nem is ide a babás részre kellett volna kíírnom.De automatikusan ide írtam, mert csak ezt olvasom.Bocsi:)
2010. ápr. 16. 11:53
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
Szia! Hát ha nem ültök le ezt megbeszélni akkor csak még rosszabb lesz a helyzet, és a tűrőképességed is véges! Először is a férjed fejében kellene a dolgokat rendbe rakni, mert amíg ő nem áll hozzá másképp te hiába is próbálod. Van erőd beszélgetni vele egyáltalán?
2010. ápr. 16. 11:56
 3/13 anonim válasza:
46%

gazdagok vagytok? jól keres? mennyit?

fogadjatok valakit aki melletted és a babád mellett van és segít

2010. ápr. 16. 11:57
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! ha gondolod és szívesen beszélgetek veled, ha azzal segítek hogy kicsit kidumálod magadból!!
2010. ápr. 16. 12:11
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Merre laksz? Hátha van itt más babás anyuka, akivel esetleg találkozhatnál, sétálhatnál.
2010. ápr. 16. 12:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk gazdagok, pont ez az, hogy ha kapna pénzt a túlórákért, akkor megérteném...Ha lenne pénzem se fogadnák senkit, mert nem tudnám másra bízni a Kicsimet.Beszélünk erről a problémáról, csak azt nem akarom elmondani neki, hogy nekem milyen rossz.Így is bántja őt is, és ha tudja, hogy mennyire szenvedek tőle, neki is még rosszabb lesz.Ez az én hibám, de annyira szeretem, hogy nem akarom bántani.És ő is imád minket, gyötrődik, mert a családjával is lenne, de a munkahelyén is meg akar felelni.Csak tényleg az a rossz, hogy mindig a családja szorul a háttérbe.Tudja, hogy mennyire megértő vagyok, holott már szét tudnék robbanni.De ő is ugyanolyan megértő, nem vár el tőlem semmi olyat, nem követelőző...Nincs erőm rendbe tenni a lakást, nem tudok minden nap friss ételt főzni neki, de nem teszi szóvá, azt akarja, hogy pihenjek.Sajnálom is őt, mert ő is annyira fáradt, hogy sokszor ruhástól elalszik, de dühös is vagyok rá.Nem akarom ezért bántani, de ha nem változik hamarosan a dolog, teljesen kikészülök.
2010. ápr. 16. 12:47
 7/13 A kérdező kommentje:
Megismerkedtem 1-2 anyukával, de nagyon nehezen tudjuk a találkozókat összehozni.Az én babám is egyfolytában sír, mert annyira pocakfájós, így nehéz bárhova is elmenni vele, és nekik is kevés idejük van a baba mellett.
2010. ápr. 16. 12:55
 8/13 anonim ***** válasza:
65%
szerintem te egy kicsit most csak magadra gondolsz. arra nem is hogy milyen rossz lehet az apucinak, hogy csak este egy kicsit, meg reggel egy kicsit láthatja a gyerekét, te meg egész nap. ő értetek dolgozik minden nap!
2010. ápr. 16. 13:05
 9/13 A kérdező kommentje:
Igen, most magamról beszélek,hogy nekem milyen rossz.De pont azért nem teszem neki szóvá, hogy ne bántsam, mert tudom neki is rossz.De most őszintén, Te hogy viselnéd, hogy a párod állandóan dolgozik(nem pénzért, nem a megélhetésért, hanem szívességből, hogy a főnökének jót tegyen).Közben Te itthon őrlődsz, csak jár az agyad, megőrülsz, és kimerülsz...
2010. ápr. 16. 13:16
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Beszélsz vele csak épp a lényeget nem mondod, hogy neked rossz. Hát mi ne mondjak, okos vagy! De akkor meg is érdemled hogy rossz legyen. Néma gyereknek anyja sem érti a szavát, így teljesen ok nélkül vagy rá mérges. Akkor lehetnél rá mérges ha szóltál volna neki és még csak meg sem hallotta volna. Rég beszélned kellett volna vele, hogy ne pitizzen álllandóan másoknak, mert ez a ti károtokra megy és még haszon sincs belőle.
2010. ápr. 16. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!