Hatalmas dilemma! Ti megtennétek ezt a gyerekeitekért, gyerekeitekkel? (Lent. )
Figyelt kérdés
Anyagilag csődbe mentünk a hitelek miatt (frank, és felment a törlesztés), sorban jönnek a felszólítások az elmaradt rezsi stb. miatt. Más megoldás nincs, mit a külföldi munka, ami összejönni látszik, de hamarabb helyrerázódnánk, ha én is kimennék a férjemmel egy szezonra. Viszont akkor a két gyerekünket a nagyszüleire hagynánk. Laktunk már náluk, nagyon szeretik őket. A nagy hatéves lesz nemsoká, a kicsi kettő múlt. Nem tudom, mit tegyek.2011. febr. 18. 19:20
3/28 anonim válasza:
Én nem tenném meg mert a gyerekeknek a szüleik mellett van a helyük. Én is a nagy szüleimmel éltem 2 évig és nagyon hiányoztak a szüleim!
4/28 anonim válasza:
Költözzetek vissza családostul a nagyiékhoz, adjátok bérbe a hiteles lakásotokat. Mindketten országon belül dolgozzatok.
Nekem ez a véleményem.
5/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Utolsónak: miért éltél velük, nálatok is ilyen szitu volt? Milyen volt utána, amikor újra a szüleiddel voltál? Nagyon megviselt, megváltoztál?
2011. febr. 18. 19:29
6/28 A kérdező kommentje:
(Az előző akkor az utolsó előttinek szólt.)
Nem tudunk visszamenni, nincs hely (szobabontás miatt). :(
2011. febr. 18. 19:30
7/28 anonim válasza:
azt nem írtad,hogy meddig tart egy "szezon"?Azt sem,hogy mennyire messzire mennétek?Vagyis haza tudnál e járni pl hétvégente(mert mondjuk csak ausztriába mész...)
mert pl ha te csak fél évre mennél ki,azt be lehetne vállalni.
8/28 A kérdező kommentje:
Igen, kb. fél évre, áprilistól októberig, de nem tudnánk hazajárni, mert hatnapos munkarend van. :( Max. ha kapunk több szabadnapot.
2011. febr. 18. 20:26
9/28 anonim válasza:
nem :(( vmi más megoldást keresnék!!!!
Szerintem a fél év nagyon megviselné a gyerekeket!
Sajnálom h ez van :(!
10/28 anonim válasza:
Nem, én nem mennék ebben a helyzetben.
Inkább tartson tovább, míg helyrerázódtok, de a gyerekeket ne hagyd itt! Egy kétévesnek nagyon sok a 6 hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!