Egy ismerősöm mesélte(nő),hogy együtt fürdik a lányával(4éves).Ez csak nekem furcsa?Nálunk ez nem volt szokás.Nem szégyenlősködtünk egymás előtt sosem,de nekem ez nagyon furcsa.
3-4 évesen én is együtt fürödtem anyukámmal.Nem minden este,csak ritkán. Miért tartod furcsának? Akkor ennyi erővel a szoptatás is furcsa?
2011. márc. 5. 18:15
2/17 anonim válasza:
igen, szinte mindíg. gyerekkoromban én is anyukámmal fürödtem.nagyon szerettem és a kisfiam is, nekem semmi furcsa nincs benne
2011. márc. 5. 18:16
3/17 anonim válasza:
Nem. Egyrészt nem is higiénikus egy gyereknek felnőttel fürdeni,másrészt mindenki csak egyedül fürdik nálunk.
2011. márc. 5. 18:16
4/17 anonim válasza:
Itthon kicsike kádunk van, nem férek be melléjük (1 és 2,5 évesek), de ha máshol vagyunk és nagy a kád, akkor simán! Imádjuk az ilyen közös locsapocsákat :-)
2011. márc. 5. 18:17
5/17 anonim válasza:
2 éves lányommal hetente vagy 2 hetente 1x együtt fürdünk. Nagyon szereti, nekem is könyebb ugy kimosni a haját, és aztán apa kiviszi, felöltözteti, én meg még pancsizhatok egy kicsit. Nekünk melegviz sporolási okokbol jött ez az együttfürdés, egyébkény én nem fürödtem anyukámmal.
Egyik ismerősömnél az apuka együtt fürdik a 7 éves kisfiával, na az már nekem is furcsa.
2011. márc. 5. 18:18
6/17 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat.Csak nálam a fürdés olyan intim dolog,mint WC-zés.Egyedül szeretem csinálni.
2011. márc. 5. 18:24
7/17 anonim válasza:
Én sem szeretek a gyerekeimmel fürödni, nálam a fürdés a nap végén olyan, mint egy rituálé, olyan jó, hogy 4 gyerek mellett végre csend van. :) Relaxálok, olvasok a kádban.
2011. márc. 5. 18:50
8/17 anonim válasza:
4 hetes koratol masfel eves koraig velem furcsizett a gyerek...akkora cirkuszokat vagott le a furdeteskor ha a kis kadba tettem hogy valtoztatni kellett...hat be is jott...imadott velem furodni...a fertozesektol nem feltem egy reszt mert egeszseges vagyok masreszt pedig egy szoptatott csecsemo szervezete nagyon lugos ezert nagyon ellenallo az ilyen fertozesekkel szemben...miota "nagyfiu"lett egyedul furdik
2011. márc. 5. 18:56
9/17 anonim válasza:
Én is kényelmetlenül éreztem magam, nem fürdök velük, de egyébként ez is túlzás szerintem, hogy a fürdés olyan, mint a vécézés. Jó nálam a vécébe is besorakoznak időnként, úgyhogy az sem intim dolog. De a fürdőbe is bejönnek.
Az egyetlen amiért én nem fürödnék együtt a lányommal, az az hogy egyszer olvastam valami nemi betegsége volt a 4éves kislánynak és kiderült anyukával fürdött együtt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!