Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szoktatok a gyerekeitekkel...

Szoktatok a gyerekeitekkel együtt fürdeni?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mesélte(nő),hogy együtt fürdik a lányával(4éves).Ez csak nekem furcsa?Nálunk ez nem volt szokás.Nem szégyenlősködtünk egymás előtt sosem,de nekem ez nagyon furcsa.
2011. márc. 5. 18:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nálunk apa szokott együtt zuhanyozni a fiammal ilyenkor jókat pancsolnak, de ez kb. heti 1-2x van és csak akkor ha nem du dolgozik.. Minden más alkalommal apa zuhanyoztat én törlöm apa öltöztet.
2011. márc. 5. 20:23
 12/17 anonim ***** válasza:

Naná!

Nem a középkorban élünk.

Egyébiránt nálunk se volt szokás, ennek ellenére imádjuk.

2011. márc. 5. 21:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekünk hatalmas sarokkádunk van, és én imádok együtt fürödni 2 éves fiammal. Ha Ő már bent a kádban és én nem vetkőzöm, akkor már görbül is a szája, hogy anya nem jön velem?
2011. márc. 5. 22:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem az furcsa, hogy valakinek ez furcsa.

2,5 éves kislányom hétvégente vagy apával vagy velem fürdik együtt. Mi is fürödtünk együtt anyuval. Ja és még élek.

2011. márc. 5. 23:44
 15/17 anonim ***** válasza:

2.5 éves a fiam. Fürdik velem, zuhanyzik velem, az apjával is és a nagyszüleivel is. Imádja ő is és mi is. Mi ebben a furcsa???!!! Ha valakinek ez bármilyen kényelmetlenséget okoz, na az furcsa.

A WCre is elkísér minket amúgy. Így lesz szobatiszta. Magától nem fogja kitalálni, hogy mire való...:)

2011. márc. 6. 01:27
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ.Ahány ember annyi szokás,szokták volt mondani.
2011. márc. 6. 09:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Tényleg azoknak kell hinni, akikkel így volt az ő gyerekkorukban is, ők már tapasztalat.

Én csak azért írok, mert olvastam egyszer, hogy azért bizonyos kor után (nem mondom meg, mikortól..), már azért legalább vegyen fel a felnőtt fürdőruhát, mert szexuális zavarokat okozhat később a gyermekben. De ez is csak egy írás volt, hogy igaz-e...

2011. márc. 6. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!