Mit lehet tenni ha soha nem tudod egy rokonnál se hagyni 5 percre se, mert annyira zokog utánad?
Nekem inkább az az érzésem, hogy te nem bírod elengedni, és emiatt érzi rajtad a feszkót, és sír.
Amikor elmentél, megnyugszik.
Apával sem tudod hagyni?
Nálunk minden szüléskor úgy volt, hogy apa csak a szülés idejére adta le a gyerekeket, aztán ő volt velük, amíg én nem voltam.
A másik meg, hogy adódnak helyzetek, amikor nincs már választás, és a gyerekeknek jó orruk van ehhez.
Nekem most volt egy műtétem, és egy hétig a nagyszülőknél voltak a gyerekeim, pedig soha ilyen hosszú időre előtte nem.
Nem volt leányálom senkinek, de kibírták és ennyi. Utána szépen visszaáll minden a régi kerékvágásba.
A bölcsit meg felejtsd el, egy játszóház teljesen más...
Más megoldás nem lesz pedig, amíg bent vagy a szülészeten, kénytelen lesz nélküled ellenni.
Ezen is túllesztek, és majd megnyugszik.
De nem irigyellek, nem lesz könnyű így két olyan gyerekkel, akik 7/24 foglalkozást igényelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!