Kinek mit jelent az, hogy "becsúszott" a gyerek?
Csak azért kérdezen,mert nem egészen egyértelmű számomra,amit itt néhányan "becsúszott"ként titulálnak!
Számomra az a gyerek becsúszott,aki védekezés mellett,annak ellenére fogant. (most ne menjünk bele a fogamzásgátlók helytelen használatába és a megszakításba)
Szóval többször találkozom itt ilyennel,hogy "nem védekezünk,ha becsúszik,becsúszik", nekem ez nagyon is tervezett gyereket jelent!
nem tervezett gyerek az, aki a " nem vedekezunk, lesz ami lesz " elven fogan meg. a tervezett gyerek az, akinel azert nem vedekeznek, mert kimondottan babat akarnak, mig elobbinel csak " nem baj", ha lesz is egy az aktusbol.
a becsuszottat arra mondjak, akit nem akartak igazan, megis letrejott.
Szerintem a becsúszott az, ahol a szülők nem akarnak gyereket, védekeznek, mégis lesz gyerek. Valószínű hogy hibás volt a védekezés, azért sikerült mégis, de alapvetően nem akartak gyereket.
Amúgy a "tervezni" meg az '"akarni" sem ugyanaz. Mi akartunk gyereket, csak egy évvel később (tehát AKKOR még nem terveztük), viszont hibás védekezés mellett "becsúszott". Nem terveztük, de örültünk neki.
A " nem védekezünk lesz,ami lesz" nekem nagyon is kívánt terhességet takar!
Max.bíznak a jószerencsében,de nem mondanám becsúszásnak,hisz igazából semmit nem tesznek ellene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!