Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek mit jelent az, hogy...

Kinek mit jelent az, hogy "becsúszott" a gyerek?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezen,mert nem egészen egyértelmű számomra,amit itt néhányan "becsúszott"ként titulálnak!

Számomra az a gyerek becsúszott,aki védekezés mellett,annak ellenére fogant. (most ne menjünk bele a fogamzásgátlók helytelen használatába és a megszakításba)

Szóval többször találkozom itt ilyennel,hogy "nem védekezünk,ha becsúszik,becsúszik", nekem ez nagyon is tervezett gyereket jelent!

2016. jún. 24. 20:58
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

nem tervezett gyerek az, aki a " nem vedekezunk, lesz ami lesz " elven fogan meg. a tervezett gyerek az, akinel azert nem vedekeznek, mert kimondottan babat akarnak, mig elobbinel csak " nem baj", ha lesz is egy az aktusbol.

a becsuszottat arra mondjak, akit nem akartak igazan, megis letrejott.

2016. jún. 24. 21:03
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Számomra is azt jelenti, hogy nem tervezték a gyereket.
2016. jún. 24. 21:21
 3/6 anonim ***** válasza:
42%
Szamomra azt,h egy vedekezes nelkuli alkalombol terhes lettem..a kovetkezo gyerekünknel eldontottuk,h nem vedekezunk es osszejott(mindketto kozepidoben)...ilyen elozmenyek utan a harmadikat ugy hoztuk ossze,hogy kozepidoben vedekeztunk,de mensi elott 1-2 nappal mar nem,ha igy is jönni akar,jöjjön alapon...jött,na ra mar annyira nem mondanam,hogy "becsúszott",hiszen rendesen kisertettuk a sorsot vagy 2 honapig😁
2016. jún. 24. 21:51
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
Aki nem tervezett,bónusz gyerek.
2016. jún. 25. 01:32
 5/6 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem a becsúszott az, ahol a szülők nem akarnak gyereket, védekeznek, mégis lesz gyerek. Valószínű hogy hibás volt a védekezés, azért sikerült mégis, de alapvetően nem akartak gyereket.

Amúgy a "tervezni" meg az '"akarni" sem ugyanaz. Mi akartunk gyereket, csak egy évvel később (tehát AKKOR még nem terveztük), viszont hibás védekezés mellett "becsúszott". Nem terveztük, de örültünk neki.

2016. jún. 25. 12:16
 6/6 A kérdező kommentje:

A " nem védekezünk lesz,ami lesz" nekem nagyon is kívánt terhességet takar!

Max.bíznak a jószerencsében,de nem mondanám becsúszásnak,hisz igazából semmit nem tesznek ellene!

2016. jún. 25. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!