A Ti párotok/férjetek mikor ért meg a babavállalásra? Hány éves volt akkor?
Figyelt kérdés
2016. jún. 24. 11:15
11/20 anonim válasza:
20 éves volt a férjem, amikor összejöttünk, 25, amikor összeházasodtunk és 30 éves korában kezdte el akarni a gyereket, leginkább az anyagi szempontokat nézte.
12/20 anonim válasza:
A párom 23 volt amikor a volt kapcsolatában becsúszott a gyerek néhány hónap ismeretség után, nem tervezték. el is váltak az útjaik.
Most 37 éves,és mostmár viszont nagyon akar . Én 28 vagyok, 6 éve vagyunk együtt . És rajta vagyunk a baba projekten !!!
13/20 anonim válasza:
28 volt az elsőnél, 31 a másodiknál :-)
14/20 anonim válasza:
25 éves volt mikor 2 éves kapcsolatunkban közölte hogy ha véletlen jönne most már megtartaná.
majd szakítottunk röpke 1,5 évre :)
szóval jó hogy nem jött...de ennyi idős volt mikor először kinyögte ezt így....utána persze sokat beszélgettünk (mármint a 1,5 év szünet után) hogy mégis mik az elképzeléseink (családi ház, autó, jó állás, esküvő stb)...kb. 8 éve voltunk együtt mikor eljegyzett hogy esküvő mert gyereket akar...31 volt akkor...és 33 éves mire megszületett a lányunk
15/20 anonim válasza:
Most 30 és emlegeti de én még nem akarok.
16/20 anonim válasza:
Én párom 34 lesz lassan,de azt mondja, hogy még kell neki 2-3 év,ami szerintem már sok, de tiszteletben tartom. Én 25 vagyok, és nemrég költöztünk csak össze.
17/20 anonim válasza:
23.. Nem ő ért meg ra,hanem jott a legidosebb lányunk:) azt hozza kell tenni,hogy mindketten tudtuk elotte is,ha becsúszna ,megtartjuk.
18/20 anonim válasza:
20 volt, mikor összejöttünk, 24, mikor összeházasodtunk. Két héttel az esküvő után egyszercsak közölte, hogy jó lenne lassan babakocsit tologatni. Akkor bele is vágtunk, 25 volt, mikor született a lányuk. A kisasszony 1 éves lesz július elején, apukája ősszel lesz 27, én most múltam 28. Tényleg érett volt rá, imádja a lányát, mindenben részt vesz, bármit megcsinál, nyugodtan rá lehet bízni. Nagyon jó férj és apa :)
19/20 anonim válasza:
23 volt, én 26, akkor jöttünk össze és abszolút villámcsapásként ért. Eszünkbe sem jutott elvetetni, ő jobban készen àllt rà mint én
20/20 anonim válasza:
20 volt mikor született a fiunk,én 21,meglepi baba volt először aggòdtam hisz olyan fiatal volt,de az első perctől csodálatos,megbìzhatò Apa teljes mértékben érett volt,de természetesen gyerek mellett érik meg az ember igazán szülővé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!