Miben és mennyit segített férjetek a szülés utáni hónapokban?
ő járt vásárolni kb. 3 hónapig, az első hónapban ő is takarított, készítette nekem a reggelit, a teát, fürdetni segített.
Most már csak abban segít amire megkérem külön, meg a fürdetésben. De rengeteget dolgozik szóval nem is macerálom
4-es! Nem lenézni kell másokat, hanem elgondolkodni, hogy kinek szültél gyereket... Megkeseredett és szánalmas a hozzáállásod.
Én is mindent meg tudok oldani a gyerek körül egyedül, de mivel nem spermadonornak szültem, a párom is kiveszi a részét abból, amit közösen vállaltunk. Ezt nem segítségnek hívják, hanem szülői felelősségnek.
Ezek voltak nagyjából, és tudom, hogy ez nem tipikus. Én nem is vártam el ezeket, de a férjem ilyen és kész.:)
- benn voltunk velünk a kórházban és ugyanúgy csinálta a dolgokat, mint én
- itthon maradt velünk az első hetekben (3 hét)
- most is, de már akkor is volt "apanap", amikor én azt csináltam, amit akartam, ők pedig kimentek a Margitszigetre kettesben
- viszont volt "anyanap" is, amikor a férjem elmehetett vásárolgatni, a barátaival inni egy kávét, munkahelyi dolgait intézni, vagy amit csak akart, és mi ketten voltunk a gyerekkel
- a gyerek és a háztartás körül természetesen bármit ugyanúgy meg tud és akar is csinálni, mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!