Miben és mennyit segített férjetek a szülés utáni hónapokban?
Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 14:03
21/26 anonim válasza:
Nálatok tényleg segítségszámba megy az, ha a gyerek apja kicserél egy pelenkát, vagy megfürdeti a saját fiát, netán bevásárol a boltban? Sajnálom:( Nálunk ez teljesen természetes dolog, pont ahogy közös feladat volt a házimunka gyerek előtt is.
22/26 anonim válasza:
hát az hogy bevásárol takarít az segítség..nem gondolnám hogy 10 óra munka és 2 óra utazás után feladata volna a bevásárlás vagy a porszívózás. Az hogy a fürdetésben segít, nyilván nála is természetes.
23/26 anonim válasza:
mellesleg örülök hogy neked sima szülésed volt kedves 71%-os, de nekem pl 2 hetet kellett utána a kórházban feküdni szövődmény miatt, és utána még további 6 hetet otthon. szóval nekem segítség volt a pelenka csere is.
24/26 anonim válasza:
Mennyit? Rengeteget😃
Miben? Mindenben amiben csak lehetett!
1hónapig nem is ment dolgozni,h velünk lehessen!
25/26 anonim válasza:
Te simán csak irigy és megkeseredett vagy.
26/26 anonim válasza:
A "segítség" szót ebben a helyzetben én sem tudom értelmezni. Vannak nemszeretem dolgok, amit átlőcsölünk a másikra. Pl. a férjem nem mer belopakodni az alvó gyerekhez, szerinte nem elég halk. Így ha a fűtésen kell állítani, vagy kihozni valamit, én megyek be.
Én meg a szagos pelenkát nem komálom annyira, így azt többnyire ő cseréli.
Közvetlen szülés után én elég rossz fizikai állapotban voltam, így 99%-ban ő látta el az újszülöttet plusz engem, mert segítség nélkül a mosdóba se jutottam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!