Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés utáni hónapokban...

Szülés utáni hónapokban hordjátok még a kismamanadrágot?

Figyelt kérdés
Én 5 hónapja szültem, de még mindig van, hogy felveszem, olyan kényelmes, nem szorítja sehol a hasamat.
2011. ápr. 25. 10:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
53%
Rám más rám sem jön :((((
2011. ápr. 25. 11:16
 2/23 anonim ***** válasza:
14%
eleg szomoru!
2011. ápr. 25. 11:49
 3/23 anonim ***** válasza:
68%
jó nagy bunkó vagy 2.!!!!!!!
2011. ápr. 25. 11:56
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudtam hordani pedig nagyon szerettem, mert jó anyaga van, és roppant kényelmes darab, de a versenysúlyommal jöttem haza a kórházból, így 2* beleférnék most!
2011. ápr. 25. 12:05
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Haza még abban jöttem, de miután minden víz lement rólam, a régi nadrágjaim is nagyok rám, annyit fogytam észrevétlenül. (A cukros diéta miatt ment lefelé a felesleg, de közben jött a víz, így kiegyenlítődött...)

A héten muszáj volt elmennem új nadrágokat venni, mert minden lóg rajtam.

(Persze, nem dőlök a kardomba, örülök neki.)

2011. ápr. 25. 12:08
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Én hordtam, mert nagyon kényelmes volt. Meg annyira megszoktam a pár hónap alatt, hogy majdnem a mellem alá fel ér a nadrág, hogy nem viseltem el magamon mást. Aztán újra megszoktam a "kisebb" nadrágot :)
2011. ápr. 25. 12:16
 7/23 anonim ***** válasza:

En nem hordtam, mert mar nem volt jo ram. Vegulis nem bantam, hogy igy alakult.

A combom, fenekem nem sokat nott, csak a hasam, az osszes terhesnadragom csipofazonu volt pocakbetettel kiegeszitve. Szules utan par nap alatt lement a hasam, a pocakbetet meg nem volt annyira szoros, hogy rajtam tartsa a nadragot, csuszott le allandoan. Szoval en terhesnadragban jottem haza a korhazbol, de mar akkor felforrt attol az agyvizem, hogy harom lepesenkent lecsuszott rolam, ov pedig nem volt nalam, hogy magamra kossem. Nekem nem lett volna kenyelmes, sot, epp ellenkezoleg.

De ha neked kenyelmes, akkor hordjad csak, az a fontos, hogy neked jo.

2011. ápr. 25. 12:18
 8/23 anonim ***** válasza:

Utolso valaszolo vagyok.

Azt meg hozzateszem, hogy az is lehet, hogy csak megszoktad es ezert nincs kedved valtani, vagy ezert tunik kenyelmetlennek a normal nadrag. En a helyedben megprobalnam azokat hordani par napig, vagy minden nap egy kicsit, ha meretben jok rad, szerintem hamar visszaszoknal.

2011. ápr. 25. 12:20
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert már szülés után rögtön leesett volna rólam.

Sőt, kisebb nadrágokat hordok, mint régen, úgy lefogytam.

A fenekem abszolút nem nőtt terhesség alatt, a pocakom is visszahúzódott kb 1 hét alatt, de a terhesnadrág azon az egy héten is túlzás lett volna, simán belefértem a farmeromba.

2011. ápr. 25. 12:59
 10/23 anonim ***** válasza:
A kórházból még abban jöttem haza, de még jó hogy kocsival jöttünk, mert a kórteremtől a kocsiig is úgy kellett fognom, hogy ne essen le rólam! Szóval én nem hordtam szülés után, mert leesett rólam!
2011. ápr. 25. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!