Szülés utáni hónapokban hordjátok még a kismamanadrágot?
Haza még abban jöttem, de miután minden víz lement rólam, a régi nadrágjaim is nagyok rám, annyit fogytam észrevétlenül. (A cukros diéta miatt ment lefelé a felesleg, de közben jött a víz, így kiegyenlítődött...)
A héten muszáj volt elmennem új nadrágokat venni, mert minden lóg rajtam.
(Persze, nem dőlök a kardomba, örülök neki.)
En nem hordtam, mert mar nem volt jo ram. Vegulis nem bantam, hogy igy alakult.
A combom, fenekem nem sokat nott, csak a hasam, az osszes terhesnadragom csipofazonu volt pocakbetettel kiegeszitve. Szules utan par nap alatt lement a hasam, a pocakbetet meg nem volt annyira szoros, hogy rajtam tartsa a nadragot, csuszott le allandoan. Szoval en terhesnadragban jottem haza a korhazbol, de mar akkor felforrt attol az agyvizem, hogy harom lepesenkent lecsuszott rolam, ov pedig nem volt nalam, hogy magamra kossem. Nekem nem lett volna kenyelmes, sot, epp ellenkezoleg.
De ha neked kenyelmes, akkor hordjad csak, az a fontos, hogy neked jo.
Utolso valaszolo vagyok.
Azt meg hozzateszem, hogy az is lehet, hogy csak megszoktad es ezert nincs kedved valtani, vagy ezert tunik kenyelmetlennek a normal nadrag. En a helyedben megprobalnam azokat hordani par napig, vagy minden nap egy kicsit, ha meretben jok rad, szerintem hamar visszaszoknal.
Nem, mert már szülés után rögtön leesett volna rólam.
Sőt, kisebb nadrágokat hordok, mint régen, úgy lefogytam.
A fenekem abszolút nem nőtt terhesség alatt, a pocakom is visszahúzódott kb 1 hét alatt, de a terhesnadrág azon az egy héten is túlzás lett volna, simán belefértem a farmeromba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!