Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után még hordjátok a...

Szülés után még hordjátok a kismamanadrágot, vagy hamar túladtok rajta?

Figyelt kérdés

Azért érdekel mert szeretném tudni, hogy érdemes-e többet is venni, pláne a vége felé a terhességnek.

Én úgy gondolom, hogy pl. császár után még nagyon hasznos dolog, mivel nem nyomja a műtéti sebet. Arról meg nem is beszélve, hogy akinek nem megy le rögtön a felesleg, mibe járjon?

2009. febr. 15. 18:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem tudom, te mikor leszel nagy pocis, én szeptember végén szültem, így a terhesség nagy részét gumis derekú, bő fazonú nyári szoknyákban töltöttem, 1 nyári kismama térdgatyóm volt, és 1 db farmer kismamanadrágot vettem, amikor bejött a hűvösebb idő, abban mentem szülni is, de rám már nagyon nagy volt, amikor jöttem haza.

Az időjárás függvényében vegyél, sztm felesleges túl sok belőle. Én nem adom el, eltettem, hátha szükségem lesz majd még rá :)

Boldog babavárást!

4,5 hós kislány anyukája

2009. febr. 15. 18:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 volt oktoberi a babóm! éN Direkt olyat vettem amit akár a terhesség után is lehet hordani! De ha akarsz még babót szerintem rakd el jól jön az még!
2009. febr. 15. 18:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

most ne rohogj, de van egy fiuismerosom, akinek hordóhasa van, es nem talal magara nadragot.. némi átalakítással neki fogom adni, szerintem imádni fogja.

(en se vagyok kis darab, 50es a gatyó, de nekem ilyen homokóra alakom volt.. most inkabb zsebóra :)))))

2009. febr. 15. 18:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát igen! Én is sajnálnám kidobni mert annyira jól néz ki és télen a hasbetétje még a vesét is védi:)
2009. febr. 15. 18:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
én csak azt tudtam hordani szülés után, most, 6 hónappal utána sem jönne rám más, de meguntam, hogy még azt hordom és vettem óriás méretű nadrágot helyette. Nem tudok lefogyni... :(
2009. febr. 15. 19:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Mivel én október végén szültem és egész a végéig szinte jó idő volt,nem vettem kimondott kismama nadrágot.Volt egy vastag derekú lenvászon gatyóm,na meg a "cicagatyák".De amit nagyobb méretben vettem nadrágot az közvetlen szülés után is óriási volt.Viszont a régi nadrágjaim meg még kicsik.

Szerintem sem kell sokat venni belőle-és utána meg simán elrakhatod,hátha lesz még kistesó :-)

2009. febr. 15. 20:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is október végén szültem, egy vékony kismamanacim volt, meg egy vastag. Sajnos szülés után kénytelen voltam azt hordani még egy darabig, mert egyrészt a császáros sebet bántotta volna a másik nadrág, másrészt nem fértem bele (és még most sem) a régi nadrágokba.

Azóta vettem nagyobb nadrágot. Muszáj volt. :(

A két kismamanadrág mellett bő nadrágokban jártam 3/4-es lenvászonba, meg hasonlókba, de könnyű volt, mert nyár volt.

Szerintem nem érdemes sok ilyen nadrágot venni. Ha megint terhes leszel, úgyis veszel másikat (modernebbet), szülés utáni pár hétben meg nem nagyon fogsz eljárkálni pici gyerekkel.

Én nem is hordtam szívesen, olyan furán nézett ki a lelapult pocimon!

2009. febr. 15. 22:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem negy pocakos nadragom volt es meg egy regebbi gatyot atalakitottunk. Nekem szuksegem volt ennyire, mert sokaig dolgoztam es elvartak, hogy kismamakent is ugy oltozzek, ahogy nem terhesen, elegansan es valtozatosan. Ennek ellenere csak egy volt jo ram a terhesseg utolso heteiben, mert a pocakom nagyobb lett, mint amennyire a gatyak derekat ki lehetett engedni...

Szules utan kettot meg hordtam, mert bar a pocakom lement, de a csipom szelesebb lett (baba elott nagyon vekony voltam), igy a regi nadragok nem voltak jok ram. En eleve igyekeztem olyanokat venni, amelyeknek nem tul magas a derekuk es gumival allithatok, ezek szules utan sem alltak benan.

Mar nem hordom, de nem adom el oket, a toldott regi gatyot visszaalakitottuk, ket terhesnacit elraktam, kettot pedig kolcsonadtam a sogornomnek, aki az en szulesem utan lett epp babas. Mi 2-3 even belul tervezzuk a kistesot, ha most eladnam, akkor is csak az aranak a talan a fele jonne vissza hasznaltan es ha ismet terhes leszek, akkor kezdhetnem elolrol a nadragkeresest. Ezekert is rengeteget mentem, mert magas vagyok es alig kaptam magamra csinosabb terhesgatyat...

2009. febr. 16. 08:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Én már alig várom, hogy ne azt tudjak csak felvenni,. Eddig volt 2 terhesnacim, abból a múlt hétem az egyiket leamortizáltam (élestem és kiszakadt a térde), úgyhogy maradt egy a hátralévő 3 hétre.

De ma is inkább szabadidőruhát vettem fel.

2009. febr. 16. 10:34
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Boldog babázást, illetve babvárást mindenkinek!

2009. febr. 16. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!