Szülés utáni hónapokban hordjátok még a kismamanadrágot?
Figyelt kérdés
Én 5 hónapja szültem, de még mindig van, hogy felveszem, olyan kényelmes, nem szorítja sehol a hasamat.2011. ápr. 25. 10:49
11/23 anonim válasza:
dehogy ordtam, utáltam, ráadásul rámjött minden cucc
12/23 anonim válasza:
2. vagyok...miert vagyok bunko? nem minositettem senkit csak leirtam a velemenyem. Szamomra valoban erthetetlen es szomoru az ha valaki 5 honappal a szules utan is kismamanadragot hord.
13/23 anonim válasza:
szerintem is nagyon gáz:-((((
ezután jön a mackódarág és a kinyúlt póló
14/23 anonim válasza:
A kórházból még abban jöttem haza, utána többet nem vettem fel, leesett volna rólam:)
15/23 anonim válasza:
Kedves Második!És olyat el sem tudtok képzelni,hog valakin súlyfelesleg marad?Mert ez előfordúl,és ha szoptat az anyuka,akkor nem elsősorban az a fő gondja,hogy ckkor csini legyen és lefogyjon.Akkor elmesélem,hogy közel 30 kilót híztam,mert (nem vagyok büszke rá!!!!!),de szülés után sok rajtam maradt!!!!És mivel szoptattam ,így nem foglalkoztam ezzel a kérdéssel,és igenis csak a kismamanaci jött rám!Sanjnos csak 7 hónapig sikerült szoptatnom,és most 10 hónapos a lányom ,ma már 8 kilóval kevesebb vagyok,mint terhesség előtt.De amíg nem látsz bele valakinek az életébe addig nem kell ilyeneket mondani,mert lehet hogy a kérdező is mire 1 éves lesz a babája,még csinibb lesz,mint terhesség előtt!És ráadásul nem is kérdésre válaszoltál,mert a kérdés az volt,hogy hordjátok e a kismamanacit szülés utáni hónapokban,nem pedig,hogy kinek mi erről a véleménye...1.voltam.
16/23 anonim válasza:
Még annyit írtam el a válaszomban,hogy nem "rám sem jön",hanem "rám sem jött"!!!
17/23 anonim válasza:
Én is ebben jöttem haza a kórházból.Majd szülés után 2-3hétig hordtam,mert a régi nadrágjaim addig nem jöttek fel.Mivel 46 kg-mal lettem kismama.56-tal mentem szülni,és kb.5kg még maradt rajtam,ezért nem fértem bele a nadrágjaimba.:)De már igen.
18/23 anonim válasza:
kedves elso szamomra az is ugyan olyan erthetetlen es szomoru hogy egy no 30 kilot kepes hizni a terhesseg alatt. en nem akarok senkit bantani de ne tegyunk mar ugy mintha normalis lenne a 30 kilo hizas vagy a terhesnadrag 5 honapos baba mellett. en is szultem, szoptattam es mindemellett jol neztem ki. a terhesseg es a szoptatas nem ok arra hogy egy no "eltorzuljon". ha valakinek ki van alakulva egy egeszseges etkezesi es mozgasi szokas akkor ez a hizas be sem kovetkezik...ergo nem kell kismamanadrag szules utan.
19/23 anonim válasza:
Tudod mit ,akkor legyél nagyon büszke magadra,hogy ilyen szuperügyi,meg szupercsini vagy!Nem vagyunk egyformák....
20/23 A kérdező kommentje:
Nem akartam vitát kelteni, csak egy kérdést raktam fel. Egyébként meg a kismamanadrágjaim is elég csinik, nem is látszik, hogy az, csak egy pocakbetétje van. A combom nem hízott a terhesség alatt, csak a hasam,ami szülés után sem ment le teljesen, és ezért szeretem ezt hordani, mivel nem szorítja a hasamat. Elhiheted, hogy ha nagyon ciki lennék benne nem hordanám, de olyan csini és még kényelmes is. Neked, kedves 2. válaszoló meg aki cikinek tartja biztos olyan kismama rucijai voltak, amit szülés után csak a kukában tud elképzelni, de az enyémek igen is nagyon csinik voltak.
2011. ápr. 26. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!