Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Inkább ne menjek továbbképzésr...

Inkább ne menjek továbbképzésre, mert anyós akire bíztam volna, mégse olyan megbízható?

Figyelt kérdés

Úgy gondoltam, hogy babám 7 hónapos korában megyek tanulni, anyós aki ápolónő volt vigyáz rá, lefejt tejet hagyok.

Na de amióta megszületett osztja az észt, adjak tápszert, gyümölcsöt, cumit, ritkábban etessem stb., próbálkozott is, igyekszem leszerelni.

Félek, hogy olyat ad nekii amit nem kéne. Nem tart nagy tisztaságot se, pl. amikor kanalas gyógyszert adtam mondta hogy mit mosogatom a kanalat, képzelem hogy etetné.

Viszont az előrelépéshez muszáj lenne tanulni, ha jövőre megyek kicsúszok a kevés gyesig, dolgozni kéne, meg anyós se fog változni, 1.5 évesen majd a csokival lesz az anyád nem akar adni műsor. :-(

2016. jún. 17. 22:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ha olyat nem csinál,hogy pl. tejet ad majd neki egy évesen, és amúgy vigyáz rá,beleférhet a két hetente két nap,végülis fontos neked a továbbképzés,nem mindegy utána évtizedekig mennyit keresel. ha viszont rendesen félted tőle,annyira rossz, akkor a továbbképzésre nem lehet máskor menni? pl. fél év,év múlva mikor már lenne hely a bölcsiben? feliratkoznál időben várólistára. vagy fizetős bölcsi nem menne? havi 4 nap,azt megoldod egy családi napközibe,vagy fizetős bölcsibe is!
2016. jún. 18. 08:14
 12/14 anonim ***** válasza:
75%
Nem hagynám. Annyi kérésem volt, hogy tej és tojás terméket ne agyjon neki, mert a többit hiaba magyaráztam nem fogta fel. Rá hagytam egy órára és mikor haza mentem dicsekedett, hogy megetette a 7 hónapos babámaz rántottával és nem lett semmi baja. Na azóta nem beszélünk!
2016. jún. 18. 12:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg, adott esetben a párod is elmagyarázhatja, mit hogyan szoktatok csinálni, hátha a fiától jobban elfogadja.

A másik, h a nagyszülők szinte mindig másként csinálnak dolgokat :D de ez van, nagymama-nagypapa kényeztet, az unokákkal másképp viselkednek, mint velünk, amikor gyerekek voltunk.

Mellesleg az én apám tavaly, mikor még nem volt egyéves fiam, jó száraz házi pereccel etette, hát nem mondom, h tomboltam az örömtől, de jó, egyszer belefért. Legalább nem bőrös csülköt adott neki.

2016. jún. 18. 12:52
 14/14 A kérdező kommentje:

Táblázat van de nem különösebben érdeklik az "aktuális okoskodások", régen mást mondtak és úgy is szépen felnevelte a gyerekeit, ne csináljak úgy mintha ő nem nevelt volna gyereket.

Szoptatással kapcsolatban is mutathattam neki WHO meg ibclc hivatalos cikkeket, szerinte az igény szerinti szoptatás egy rendszertelen hülyeség, 6 hónapnál tovább pedig felesleges szoptatni, ehet rendes kaját. Amit 2 hónapos kortól kellett volna kezdeni.

Kenyeztesse de ne kekszes krémtúróval, hanem énekeljen, játsszon vele..

Megnézem majd a fizetős bölcsiket, anyósnak biztos lesz pár keresetlen szava.

Talán még a bölcsibe is be akar majd menni, hogy láthassa. Nézze, de amíg van kiflivég, addig nincs gyerek.

2016. jún. 19. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!