Meddô nôk, ti hogyan mondtátok el a családotoknak, hogy nem lehet gyereked?
Miért kellene tudniuk róla? Nem kell. Max megoszthatod velük, de nem kell. Ez rád és a partneredre tartozik.
Kozolheted velük, hogy x ok miatt valószínűleg nem fogsz természetes úton teherbe esni. Mondjuk simán lehet, hogy innentol meg majd a csoda módszerekkel csesztetnek
Én azoknak mondanám el, akikkel jó kapcsolatban vagyok, és akitől támogatást remélhetek.
Ha ez családtag, akkor családtag, ha pedig barát, akkor barát.
Ha a családtagok nem a "támogató körből" vannak, akkor nem mondanám el, csak amikor már én és a párom "megbirkóztunk" a dologgal valamennyire, és megerősödtünk annyira, hogy a "szövegelést" elviseljük.
Nagyon sajnálom, és kívánom, hogy a pároddal megerősítse a kapcsolatodat ez a nehézség, és megtaláljátok a közös utat, amin járni tudtok szeretetben.
Mit értesz meddőség alatt? Lombikprogram?
Teljes meddőség akkor van, ha a méhedet eltávolították.
Anyámnak is papírja volt arról, hogy meddő, aztán lám, itt vagyok. Külső orvosi beavatkozás nélkül fogantam ráadásul.
Nekem természetes lenne, hogy anyummal és a hugommal azonnal megbeszélném (apunak is említeném persze érintőlegesen, de vele olyan mélységekbe úgysem veséznénk ki). Anyósoméknak is biztosan mondanánk.
Szerintem a szülőknek joguk van tudni, ha rendben van a kapcsolatod velük...tőlem távol áll a "szüleimnek semmi közük hozzá, ez a mi dolgunk" mentalitás. Nem csak ebben a témában, hanem az élet minden terén. Sokszor tudnak hasznos tanácsot adni, nyilván van amikor olyat adnak, amit nem fogadunk meg...de attól (is) család a család, hogy nyitottak vagyunk és összetartunk.
EGyszerűen elmondod nekik hogy voltál xy vizsgálaton és ott azt mondták hogy nem lehet gyereked. ENnyi.
Az a baj, hogy én úgy érzem hogy ha velem így lett volna és elmondtuk volna anyósoméknak akkor szerintem azt akarták volna hogy szakítsunk a fiúkkal, és találjon más lányt. Vagy azt hitték volna hogy én csináltam valamit ami miatt nem lehet gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!