Inkább ne menjek továbbképzésre, mert anyós akire bíztam volna, mégse olyan megbízható?
Úgy gondoltam, hogy babám 7 hónapos korában megyek tanulni, anyós aki ápolónő volt vigyáz rá, lefejt tejet hagyok.
Na de amióta megszületett osztja az észt, adjak tápszert, gyümölcsöt, cumit, ritkábban etessem stb., próbálkozott is, igyekszem leszerelni.
Félek, hogy olyat ad nekii amit nem kéne. Nem tart nagy tisztaságot se, pl. amikor kanalas gyógyszert adtam mondta hogy mit mosogatom a kanalat, képzelem hogy etetné.
Viszont az előrelépéshez muszáj lenne tanulni, ha jövőre megyek kicsúszok a kevés gyesig, dolgozni kéne, meg anyós se fog változni, 1.5 évesen majd a csokival lesz az anyád nem akar adni műsor. :-(
Bolcsibe jelentkezünk, túljelentkezés van,oda csak akkor veszik fel ha dolgozom.
Anyukám 250 km-re lakik és dolgozik.
Nincs pénzünk bébiszitterre, azért mennék tanulni, hogy többet keressek.
Igen, szívesség - bár ő már most azzal nyaggat, hogy hagyjam nála 1-2 napra, menjünk pihenni a férjemmel - de ettől még csak elvárhatom, hogy ha kérek valamit úgy csinálja?
2 hetente 2 napot. 4 hónapos, csak anyatejes.
Lehet nem különösebben veszélyes, de attól még nem akarok neki krumplit, répát stb. adni, 2 hónapos kora óta cseszeget, hogy estére tömjem meg tejpéppel, adjak neki főzeléket. Attól is félek, hogy a főzeléket ő rántással gondolja adni.
Maga ez a nyomulas is irritál, 100x elmondtam, ő 101szer is pampog, hogy ne eheztessem tovább. Nem mintha ehezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!