17 évesen gyerek?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk a párotok idősebb dolgozik stb...

Válalnátok?

2016. jún. 8. 20:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
Aki teherbe ejt egy tinilányt, az nem férfi.
2016. jún. 8. 21:28
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen nem vállaltam volna.
2016. jún. 8. 21:31
 13/18 anonim ***** válasza:
69%
Megkaptam a kérdést, hogy miért? Azért, mert egy férfi felelősséget érez a tetteiért. Aki egy 17 éves lány életét képes így hazavágni, az vagy nem felnőtt férfi, vagy végtelenül gonosz.
2016. jún. 8. 21:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vállalnám. Emellett nem értem, hogy egy idősebb, dolgozó, jó esetben független férfi mit lát egy középiskolás, általában a szülei által eltartott, megvezethető tinilányban...
2016. jún. 8. 21:52
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha becsúszott volna, akkor vállaltam volna, de nem a férfi miatt, hanem mert a szüleim biztosítottak olyan érzelmi és anyagi hátteret, hogy ezt nyugalomban meg tudja tenni és ne kelljen elvetetni. Na de direkt... dehogyis. Szinte biztos, hogy nincs rendes munkaviszony a lány háta mögött, nem lenne jogosult semmire. Igen, a gyereknek nemcsak a pénz számít, de annyi nyomorult körülmények között élő gyerek van, minek szaporítani a számukat.
2016. jún. 9. 04:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén,szándékosan nem vállalnék gyereket tizenévesen,mondjuk nem is éltem szexuális életet,amit nem bántam meg,21 évesen szültem még így is korai volt kicsit,későbbre terveztük,természetesen nem bántuk meg egyátalán,de azért 21 évesen főiskola munka mellett,stabil párkapcsolatban más a helyzet,mint tiniként érettségi nélkül szülőknél lakva
2016. jún. 9. 08:28
 17/18 anonim ***** válasza:

17 évesen tudatosan biztos hogy nem vállaltam volna gyereket. Minek? Nem hajt a tatár. Ekkor még a gimi volt a legnagyobb gondom, és pasim se volt, 21 évesen veszítettem el a szüzességemet, szóval szóba se jött volna :-)))

De az tényleg fura hogy egy idősebb, dolgozó pasi mit akar egy gimis lánytól? Főleg gyereket mért akar? Az alap lenne hogy legalább pár évet vár míg leérettségizik, de még jobb lenne az egyetem után. (már ha megy egyetemre persze)

Ha véletlenül becsúszott volna és mindenki támogatna benne akkor megtartanám.

2016. jún. 9. 08:30
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom, aki felcsinál egy 17 évest, az nem férfi. Vagy maga is kisfiú még, vagy felnőtt, de agyatlan zokni, aki még a gumi használatához is hü.lye. Egyik se egy főnyeremény a családalapítás szempontjából.
2016. jún. 9. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!