19 évesen milyen esélyei vannak egy fiúnak, hogy jó apa legyen, ha a nő idősebb,36 éves?
ja,nézem 2-es válaszát,hogy a nő a kérdező. azt hittem a fiú. hát lehet az,nem azt mondom,hogy nem,de én nem alapoznék rá. nincs sok esélye,hogy együtt maradtok. te mire 50 leszel, ő 33. kizárt,hogy egy 33 éves pasi egy 50 éves nővel legyen.fordítva esetleg. el fog hagyni előbb-utóbb egy fiatalabbért. ez viszont nem befolyáslja végülis,hogy megy-e majd a gyerekhez, lesz-e vele,csak nem hiszem,hogy közösen nevelitek majd fel.
1es
A piacon szép szerével a halojal,
folyik, mint éjjel a patyolat.
Kórusban vagy, tán börtönben,
ez nem a barát öröme.
Kacérkodtam a gondolattal,
tüzes vassal, jó itallal,
nem tudtam mit hazudjak,
éden-e vagy tűzpokolban.
Kutyaól az utcaszélen,
kutyahideg a napos réten.
Kerekíteni a számokat,
megcsodálni az álmokat.
Sóház utca tizenkettő
Megyek veled, kedveskedő.
Rózsacsokor a temetőben,
meleg érzés a teremtőben.
Befejezi majd a suszter,
kanadai őzlábmester,
nem adatik ilyen jutalom,
mert én csak a lábam ugratom.
Ez a vers minden bölcsességet tartalmaz az élet apróbb gondjaiból, te is tanulhatsz belőle kérdező. A mögöttes tartalmát nézd.
nem értem azt a verset sehogyse, átvitten sem, így sem úgy sem amúgy sem, érdekes, egy bölcsesség lehet...miről szól?
amúgy én szüleim 19-21 évesek voltak és tökéletes szülők(apa kicsit link ugyan, de melyik érfi nem az)
de ha a kapcsolat olyan jellegű..
egy ulya srác, meg egy vezető típusú nő jól kiegészíti egymást
meg van még pár ilyen
a csóró, aki a pénzre megy és gazdag nő..
stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!