A ti családotokban milyen napi-heti-havirend szerint éltek?
nálunk én végzek előbb, így én főzök. munkahelyemen ki tudok menni ebédidőben így én vásárolok (ez a legszuperebb, nem megy el vele idő!). férjem elvan a takarítással, így övé a konyha, mosogat, rendetrak :D
hétvégén van nagytakarítás, családlátogatás, elosztva, hogy mindenki sorra kerüljön, azonkívül ha tudunk, csinálunk valami nagyobb programot, szeretünk rendezvényekre kijárni :)
egymásra este van időnk, de évek óta minden péntek vagy szombat este randizunk, megnézünk egy filmet, összebújunk... :) másnap csak egyikünk kel ki az ágyból a
pénzt elfelejtettem.
férjem hazaad annyi amennyi nem kell neki. én azzal gazdálkodom, plusz ugye az én bevételem, általában mindent én fizetek ami közös. ha veszek valamit magamnak abba soha nem szól bele, én se firtatom miért x összeggel kevesebbet ad haza éppen, de mindig szólunk a másiknak, hogy ha veszünk valamit.
egyébként férjem kérte még nagyon nagyon régen, hogy így legyen, ő szeret költeni, ha van, én meg szeretek félreteszegetni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!