Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A ti családotokban milyen...

A ti családotokban milyen napi-heti-havirend szerint éltek?

Figyelt kérdés
Mi a munkamegosztás a szülők között. Van mondjuk 2 gyerek(ovisak) és mindkét szülő dolgozik. Hogyan telik egy hétköznapotok? Kinek milyen feladatai vannak? Mit várhat el egy feleség a férjétől és mit várhat el egy férj a feleségétől? Hogy osszátok be a házimunkát? Hogyan oldjátok meg a főzést? Mit csináltok hétvégén? Milyen programjaitok vannak mondjuk havonta egyszer. Írjatok meg mindent! Kíváncsi vagyok mások hogy oldják meg a szürke hétköznapokat(amire akár maga a család is rámegy)? Kettesben hogyan és mikor töltötök el időt? A családi kassza kezelése is érdekel. Előre is nagyon köszönöm!
2016. jún. 7. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk teljes a káosz, amit szeretek is meg nem is. Szeretnék rajta változtatni, de nem szeretnék egy berendszabályozott életet sem. A pénzt együtt költjük el, mindegy kié, nem számolgatjuk, ezt sem így kellene a nagykönyv szerint, de talán majd egyszer megkomolyodunk.
2016. jún. 7. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk fel van osztva a munka,vettünk egy filces táblát és azon van beosztva,hogy éppen ma ki a mosogatás felelős,vagy ki viszi ki a szemetet.Nálunk ez nagyon bevált eddig még sosem volt belőle kavarodás,pedig már egy jó ideje így csináljuk. :)
2016. jún. 7. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:

nálunk én végzek előbb, így én főzök. munkahelyemen ki tudok menni ebédidőben így én vásárolok (ez a legszuperebb, nem megy el vele idő!). férjem elvan a takarítással, így övé a konyha, mosogat, rendetrak :D

hétvégén van nagytakarítás, családlátogatás, elosztva, hogy mindenki sorra kerüljön, azonkívül ha tudunk, csinálunk valami nagyobb programot, szeretünk rendezvényekre kijárni :)

egymásra este van időnk, de évek óta minden péntek vagy szombat este randizunk, megnézünk egy filmet, összebújunk... :) másnap csak egyikünk kel ki az ágyból a

2016. jún. 7. 21:43
 4/4 anonim ***** válasza:

pénzt elfelejtettem.

férjem hazaad annyi amennyi nem kell neki. én azzal gazdálkodom, plusz ugye az én bevételem, általában mindent én fizetek ami közös. ha veszek valamit magamnak abba soha nem szól bele, én se firtatom miért x összeggel kevesebbet ad haza éppen, de mindig szólunk a másiknak, hogy ha veszünk valamit.

egyébként férjem kérte még nagyon nagyon régen, hogy így legyen, ő szeret költeni, ha van, én meg szeretek félreteszegetni :D

2016. jún. 7. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!