Milyen különleges hagyomány van a családotokban?
Úgy értem, hogy van vmi szokás a családotokban? Nem a karácsonyra gondoltam :-). Hanem pl. minden generációban az elsőszülött fiúkat ugyanúgy hívják... vagy pl. minden vasárnap elmentek vhová... ilyesmikre gondoltam. Átadjátok ezt a hagyományt a gyerekeiteknek? Ti betartjátok? Vagy a nagyszülők nem akartak rátok erőltetni vmit? Tetszik ez a hagyomány? Szeretnétek ha majd a ti gyereketek is tovább vinné?
Előre is köszi :-)
:-)
Köszi, hogy írtál :-)
mi most epitjuk a sajat kis hagyomanyainkat, a fiunk 10 honapos.
a csaladban hagyomany volt, hogy aparol fiura szallt egy zsebora, de unokabatyamnal leragadt, talan majd az unokainak tovabb megy, ezert mi ujat kezdtunk. a fiunk szuletesenek napjan palackozott premium kategorias,sorszamozott palinkat vettunk, bedobozoltuk es rairtunk, hogy 2030ban a 18. szulinapjan bonthato fel.
a nagyszuleim az apukam ezust macis kiskanalat hagyomanyoztak tovabb a picire,ezeken kivul a standard hagyomanyok (etelek, unnepek) vannak a csaladban.
Ez a sütis hagyomány nagyon tetszik! Vigyétek tovább amíg csak lehet :-) Szerintem ez tök jó, ha egy anyuka szeret sütni és mindig csinál valami finomat a gyerekeinek. Nálunk is így van :-) és fiomnak tűnik a sütid :-)
Utolsó: ezzel az öröklődésses dologgal csak az a bajom, hogy mindig elakad valahol sajnos... és mindig az első gyerek kapja, akkor a többi gyereknél nem lesz hagyomány, se azok gyerekeinek..... de ez a boros nagyon tetszik! Biztos meg fog lepődeni a kisfiad ha megkapja és tutti örülni fog neki :-)
Jajj utolso....te aztan nem vagy kerek, szegeny.
Mar miert lenne alloholista vki, mert iszik palinkat????? Komolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!