Írnátok különleges vagy ritka lány és fiúneveket? Ezek hogy tetszenek?
Nekem ezek közül, amiket felsoroltál a Levente tetszik és az Emília, bár ezek közül egyik sem ritka szerintem.
Amik nekem tetszenek: Lotti, Miléna, Lara, Alma, Adria, Adrianna, Szofi, Mila. Fiúnévből meg olyanok tetszenek amik se nem különlegesek, se nem ritkák.:)
A ritka nevektől ezek többsége nagyon messze van , ezek inkább nagyon is gyakorik.
Jázmin: harmadik leggyakoribb név 2012-ben.
Emília: 190.-dik
Hunor: 42
Benedek:26
Levente: 3.
Zétény: 53.
Izabella szerintem nagyon szép név.
A Levente az ősmagyar név, ezt nem ismered?
És egyáltalán nem ritka.
Hát ha valami hibantat akarsz (szegény gyerek): fiú: Arzén, lány: Orália meg ilyenek...
Szerintem lehet egy név bármilyen külónleges, ha esetleg a vezetéknévhez nem illik. Érdemes mindegyiket egyesével kipróbálni vele, hallani fogod a dallamát, a ritmusát és könnyebb lesz eldönteni, hogy ilyet szeretnél-e.
Különleges név? A barátnőm a kislányának a Lióra nevet adta. Nekem nagyon tetszik. De ez az én ízlésem... :)
Zora hosszu o-val
Gerda
Konrad
Uzor
Ezek az en legkedvencebb neveim! :)
Tényleg nem túl ritka neveket írtál, esetleg még a Zoja és a Ticia tartozik abba a kategóriába.
Emília nagyon tetszik, meg a Zoja, de az csak azért, mert a barátnőm kislányát így hívják.
Hunor és Benedek jó a fiúneveid közül.
Az én kedvenc lánynevem a Villő. Ez sem számít már túl ritkának, de azért elég különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!