Írnátok különleges vagy ritka lány és fiúneveket? Ezek hogy tetszenek?
Nos, az alábbiak elég ritkák, bár Tenkét és Borkát már hallottam. A Kürüsüly és Penyvírke nagyon komoly szerintem, de inkább szütyős bölcsészek gyeremeinek bírom elképzelni. :)
Kecse, Bokor, Toportyán, Karvaly, Róna, Ordas, Tárkány, Bóta, Sáta, Légen, Csemen, Pányvádi, Kürüsüly, Szabó, Berény.
Kisó, Pillangó, Enüd, Kerka, Gabilla, Penyvirke, Róna, Piros, Apolka, Borka, Manga, Tenke, Csabánka, Atánka, Sebe
Bátyám Joakim, szerintem különleges és ritka is. Az egyik hugom Lídia. Felsoroltakból az egyik nővérem Emília, nekem ez is tetszik. A többi nekem nem tetszik, csak a Zétény, de ez már nem számít ritkának.
Az én kedvenc neveim az Álmos és Zselyke, ez sem ritka.
Levente nevet imádom:-)
de a favorit nevem a Vendel :) Különleges lánynév pedig a Trixabell
Ezek közül nekem az Emília és a Benedek tetszik
Szeretem a ritka neveket.
Lány név: Küllikki,Miett,Mirna,Leila,Jozefina,Linett,Bíboranna,beneditta,Ninett,Ariellla,Aloma,Dorotina,kimberli
fiú nevek: Izidor,Celesztin,Fridolin,Frederik,Lándor,Ronel,Marcell,Borisz,Larion,Lionel,Diegó,Flórián,Dorián,Roderik,Ramiró,Romárió
A Blanka nagyon szép név szerintem. Ragyogást jelent
Szerintem ez elég ritka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!