Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elvetheti a védönő azért a...

Elvetheti a védönő azért a gyerekem mert nincs kiságya?

Figyelt kérdés
Kisbabám 2 hónapos,az apja a terhességem végén lépett le. HIába próbáltam kiságyban altatni a babám,mindig sirt ozz. Mellettem alszik 1 hónapos kora óta. El adtam a kiságyat,mert ne mvolt rá szükségünk. A védőnő volt kinn pénteken és látta h nincs kiságy. Ki volt akadva. Ma levelet kaptam a gyermekjólétitől.
2016. máj. 31. 14:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idő alatt még oda se ér a javaslat a Gyermekjólétisekhez,nemhogy még a levelet is megkapd.Valami hiányzik a történetből....
2016. máj. 31. 18:16
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha pénteken kint volt a védőnő, és utána írásban bejelentést tett a gyermekjóléti szolgálatnak, az akkor is leghamarabb hétfőn ért oda, ha postán adta fel. Ha személyesen vitte oda, akkor még aznap, bár kétlem, hogy neki ez ennyire sürgős lehetett. De akár pénteken, akár hétfőn kapták meg a védőnő bejelentését, az tutifix, hogy kedden nálad erre reagálva még nem lehet levél, úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy másról van szó.
2016. máj. 31. 19:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván azért adta el a kiságyat a kérdező, mert nem volt pénze, és erről tudott a környezete is. Igen, azért elvehetik, ha nincsenek meg az anyagi feltételek a kisbaba ellátásához.
2016. máj. 31. 19:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Elvileg csak anyagi okok miatt nem lehet gyereket családból kiemelni, ahhoz veszélyeztetésnek kell fennálnia. Amúgy a vöröskereszt például szokott adni ilyesmit rászoruló családoknak, ismerek is olyat, aki tőlük kapott kiságyat, babakocsit.
2016. máj. 31. 19:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Csak emiatt szerintem nem, de en sem értem miert adtad el, később amikor mar mászik feláll nem aludhat a nagyagyban mert balesetveszélyes.
2016. máj. 31. 21:51
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Itt valami más probléma van. A kiságy hiánya nem az.
2016. jún. 1. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!