Elvetheti a védönő azért a gyerekem mert nincs kiságya?
És mi állt a levélben?
Nem gondolom egyébként hogy ettől elvennék...
De nem értem miért adtad el, azért még szükség lehetett volna rá. Napközben hol alszik? Vagy mi van ha eltelik pár hónap és azt igényelné hogy legyen külön ágya?
Nem értem, hogy miért adtad el ilyen hamar.. Nagyon gyorsan változnak a kicsik, 2 hét múlva meg már lehet, hogy kellene.
Legyen otthon minden rendben, tisztaság, legyél felszerelve. Aztán legfeljebb megmondják, hogy szerezz be újra egy kiságyat. Nem fogják emiatt elvenni tőled, ha egyébként minden rendben.
Szerintem is szerezz be egy kiságyat, hogy mire jönnek, azt lássák, hogy minden rendben. (már ha csak ennyi problémát találtak)
Teljesen normális, hogy nem fogadják el, hogy nincs kiságy, hiszen mihelyst forogni kezd, veszélyes lesz neki a nagy ágy. Hiába polcolod körbe, az nem elegendő, nem elfogadott.
Igen, valószínű ezért akadt ki a védőnő mert nem biztonságos. Nem kell hozzá forognia, már most sem az. Gondolom nem ülsz végig ott amíg alszik pl. napközben. Elég hogy valahogy vegyen egy nagyobb lendületet, akárhogy, megtörténik a baj.
Ha csak ennyi a gond nem fogják elvenni, de lehet hogy pótoltatják.
Csak emiatt nem veszik el a gyereket, mert akkor kb a fél ország állami gondozott lenne valami hülyeség miatt.
De ha pénteken történt az eset, akkor jó gyorsan dolgozik a gyermekjólét meg posta, hogy kedden már meg is kaptad a levelet.
Fura ez az egész sztori, szerintem hiányos a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!