Hogyan küzdjek meg azzal, ha 26 évesen még nincs gyerekem sem férjem de minden nap megkapom ezeket a kérdéseket?
* maga meg mikor lesz már
Te jó ég, hogy írtam el ennyi mindent?:)
Nyugodtan mondd meg, hogy ez nem olyan téma, amiről illik kérdezni. Nagyjából egy szinten van a "mennyit keresel?" vagy a "milyen pózban csináljátok?" kérdésekkel.
Amikor új munkahelyre kerültem, a "van gyereked?" kérdést szinte mindenkitől megkaptam. Mondtam, hogy nincs. Egy-két tuskó tovább firtatta, akkor udvariasan mondtam, hogy ne haragudj, ez nem köztéma. Többet nem kérdeztek. Egy volt, aki nem vette a lapot, nála visszakérdeztem, hogy mennyi a nettó bevételük. Meghökkenve nézett rám, én naív tekintettel "mentegetőztem", hogy "bocsánat, azt hittem most tapintatlan kérdéseket teszünk fel egymásnak".
Szerintem relax, teljesen jó mederben folyik az életed. Vannak emberek, akiknek mindig muszáj valahogy próbálkozni.... Ha nincs párod, akkor "mikor szedsz már össze valakit?", ha már van, akkor "mikor jön a baba?", ha már van baba, akkor "mikor jön a következő?", stb, stb....
3 opciód van: (1) nem reagálsz semmit, (2) kedvesen válaszolsz annyit, hogy majd, ha eljön az ideje, mindenki észre fogja majd venni, vagy (3) az előttem már javasolt, kicsit erélyesebb lekoptatási módot választod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!