Hogyan lehet visszaoltani az ilyen CSOK-os kérdéseket?
Építkezünk, januárban kezdtük, már előző évben terveztük, hogy belevágunk. Van egy 3 éves lányunk. Mindenki, de tényleg mindenki (szomszéd, ismerős, munkások, szakemberek) azt kérdezni, vagy akár ki is jelenti (!), hogy ez ilyen csokos ház, vagy csokot vesztek fel? Már elegem van ebből, főleg, hogy nem veszünk fel semmit, mert előre nem írunk alá. Saját magunk megkeresett pénzből és hitelből fogjuk kifizetni a házat.
Hogyan lehet ezeket kíváncsiskodó embereket kicsit leoltani? Tudnátok jó választ mondani? Kicsit olyan a kérdés "íze", hogy ez ingyen pénzből lesz?
(Zárójelben jegyzem meg, hogy én meg ilyet már azért sem kérdeznék, mert szerintem mindenkinek a magánügye, hogy hogyan oldja meg.)
-"Ez egy ilyen CSOK-os ház?"
-"Nem, nem tervezzük felvenni a CSOK-ot."
Vagy:
-"Úgy érzem ez magánügy."
Bár én nem érzem annyira sértőnek ezt a kérdést, így az első verziót választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!