Ha 1 éves korától bölcsibe adnám a gyerekem akkor ne is szüljek?
Én mit szólok? Miért fontos? Amúgy semmit.
Szüljél! Aztán tégy belátásod szerint.
Ámen.
Olyan orszagban elunk ahol nincs gyes se gyed se semmi osssz 12 hetet vanak szules utan az anyak akor haljon ki ez a nep ne szuljon itt senki???
Minden gyerekem bolcsodes volt ill babysitter maganbolcsis es hiszed vagy sem okosak egeszsegesek boldogak sokat neveto jol alvo gyerekek voltak.
Ahol en lakom, ott 9 honap a gyes, utana vissza kell menni dolgozni.
Csak otthon van 3 ev gyes. Nem ez a normalis, csak ebbol a szempontbol szerencsesek vagytok.
Ne vedd fel az ilyen beszólásokat :/
Felvilágosult országokban tök normális, hogy az anya 1-1,5 éves korától legalább 1-2-3 napra hetente bölcsibe adja a gyereket, hogy legyen társaságban, szocializálódjon egyszerűen. Más a beállítottság. Ettől nem vagy rossz anya, sőt, több igényét is figyelembe veszed a gyereknek.
nézd, ez nagyon szubjektív..nekem csak a bejárás a munkába olyan drága (ingázom) hogy gyakorlatilag egy rész munkaidős állás miatt (már pedig hogy vállalnék be többet ha a gyerekért oda kell érni az oviba), nem éri meg visszamennem..
de ha mondjuk 20.000 Ft pluszba jönnék ki, az szintén nem egy olyan összeg, amiért feláldoznám a bizonyos első 3 évet vele... szerencsére (vagy nem szerencsére) olyan helyzetben vagyok, hogy a jövedelmem töredéke a férjemének, ezért megtehetem hogy itthon maradok, sőt minimum egy 300.000 Ft-os nettó kellene a 6 órára, hogy esetleg visszamenjek dolgozni, ami nyilván esélytelen, de egyszerűen én most olyan helyzetben vagyok hogy választhatok a pénz és a gyerekemmel töltött idő között...utóbbit választom. de nem mindenki van így, teljesen megértem azt is, aki rákényszerül hogy dolgozzon ezért visszamegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!