Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A munkáltatók miért rúgják ki...

A munkáltatók miért rúgják ki (ha tehetik) a terhes nőket? AZért olyan sokba nem kerül nekik, nem hiszen az ellátásokat az állam fizeti.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 18:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

tegnap 08:53 vagyok

Igaz, én csak a saját munkaterületemet tudom példaként hozni, na de senki nem tud semmiben olyan megoldást, ami mindenkinek jó...

Aki otthonról a munkáját nem tudja elvégezni, dolgozhat részmunkaidőben, vagy a munkáltató létesíthetne bölcsit a gyerekeknek helyben, stb.

Megint csak rugalmasság kérdése...

És szerintem nagyon jó marketing lenne egy cégnek, hiszen ő támogatja a mamákat, és szerintem lenne bőven hozzájuk jelentkező, egy csomó ingyen sajtómegjelenése lehetne. NEM is értem, miért nem használják ezt ki...

2010. ápr. 13. 10:54
 12/13 anonim ***** válasza:
52%

"Szerintem nem sunnyogni kéne a mamáknak, hanem korrektül viselkedni. "

:))))))))))

ha megtudta volna a cégem, hogy babán ügyködöm úgy rúgott volna ki, hogy a lábam nem éri a földet

mindennek lehet lenni azokon a helyeken ahol eddig dolgoztam( multik) csak korrektnek nem! azt tilos, mert megszivatnak, mivel kiadod magad és adsz támadási okot!

2010. ápr. 13. 17:08
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Olyan jól hangzik az, hogy bölcsit kéne létesíteni a munkáltatóknak, meg otthonról laptopon dolgozni... De könyörgöm!!! Nem mindenki nagy CÉGEKNÉL dolgozik, rengetegen KIS cégeknél, egyéni vállalkozóknál, kis boltban, kis étteremben, cukrászdában...stb, szóval olyan helyen dolgoznak, akiknek nem hogy nem jut eszébe ilyesmi ( bár nemhiszem, hogy egy Tesconak mondjuk eszébe jutna...:) ), de lehetősége sem lenne bölcsit létesíteni. Ilyen csak a mesében van, hogy a munkahelyem ovit csinál a cég udvarán. ötletnek...hát nem rossz, de kicsit viccesen hangzik:))
2010. ápr. 23. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!