A munkáltatók miért rúgják ki (ha tehetik) a terhes nőket? AZért olyan sokba nem kerül nekik, nem hiszen az ellátásokat az állam fizeti.
tegnap 08:53 vagyok
Igaz, én csak a saját munkaterületemet tudom példaként hozni, na de senki nem tud semmiben olyan megoldást, ami mindenkinek jó...
Aki otthonról a munkáját nem tudja elvégezni, dolgozhat részmunkaidőben, vagy a munkáltató létesíthetne bölcsit a gyerekeknek helyben, stb.
Megint csak rugalmasság kérdése...
És szerintem nagyon jó marketing lenne egy cégnek, hiszen ő támogatja a mamákat, és szerintem lenne bőven hozzájuk jelentkező, egy csomó ingyen sajtómegjelenése lehetne. NEM is értem, miért nem használják ezt ki...
"Szerintem nem sunnyogni kéne a mamáknak, hanem korrektül viselkedni. "
:))))))))))
ha megtudta volna a cégem, hogy babán ügyködöm úgy rúgott volna ki, hogy a lábam nem éri a földet
mindennek lehet lenni azokon a helyeken ahol eddig dolgoztam( multik) csak korrektnek nem! azt tilos, mert megszivatnak, mivel kiadod magad és adsz támadási okot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!