Megtartanátok a babát, ha a helyembe lennétek?
Tipikus karrierista nő vagyok,saját lakással,autóval.
Második egyetememet végzem épp.
Amikor megtudtam,hogy meddő vagyok elhatároztam,hogy csak a tanulásnak és a munkának szentelem a napjaimat,hiszen a párkapcsolatokban amúgy se volt soha szerencsém,pláne hogy még meddő is vagyok kinek kellenék.
Viszont ugyebár szükségleteim vannak,így van egy csoporttársam,akivel ha úgy adódik megtörténik ez-az. Ő 22 éves.
A menstruációm világéletemben rendszertelen volt,meddő is vagyok,lényeg a lényeg nem védekeztünk.
Tegnap voltam orvosnál,10 hetes terhes vagyok,2 darab hetem van eldönteni,hogy mit is akarok. Az orvos az mondta,hogy nem biztos,hogy még egyszer sikerülne teherbe esnem,így ennek fejében döntsek. Meg hát a korban is benne vagyok már..
Annyira nehéz. Hely,pénz lenne rá,de egy 22 éves suhanctól nem várhatok el semmit,hiszen a hibás egyértelműen én vagyok. Viszont annyira egyedül érzem magam. A fiú még nem is tudja ezt az egészet,barátaim nincsenek. Egyedül a szüleim azok,akikre számíthatok,na meg a nővérem,aki tipikusan az a tyúkanyó anyuka,most terhes a 3. babájukkal.
Mit tegyek? Mit tennétek a helyemben?
Nehéz,mert nem tudhatom,hogy ebben az életben lesz -e valaha lehetőségem anyának lenni..
2016.12.07-én született meg a kisfiam! Martinnak hívják.
Rendkívül boldog vagyok,soha nem éreztem még ilyet. Szégyellem magam,amiért egyáltalán megfordult a fejemben az,hogy elvetetem.
Köszönöm szépen az érdeklődést!
JAJ DE JÓ!!!!!
(A 7., HURRÁ-válasz írója vagyok).
Szívből gratulálok és kívánok sok-sok boldogságot mindkettőtöknek. EZ az élet csodája, a csúcsélmény az életben. Őszintén örülök, hogy vállaltad, és megélhetitek ezt a csodát. Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó anyuka vagy. Írj még ide nekünk, ha van kedved, olyan jó olvasni! Nekem most kettő a kisfiam, most is a legnagyobb öröm nekem ránézni, látni a fejlődését, megölelni, gondoskodni róla... :))
Sok-sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!