Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megtartanátok a babát, ha a...

Megtartanátok a babát, ha a helyembe lennétek?

Figyelt kérdés

Tipikus karrierista nő vagyok,saját lakással,autóval.

Második egyetememet végzem épp.

Amikor megtudtam,hogy meddő vagyok elhatároztam,hogy csak a tanulásnak és a munkának szentelem a napjaimat,hiszen a párkapcsolatokban amúgy se volt soha szerencsém,pláne hogy még meddő is vagyok kinek kellenék.

Viszont ugyebár szükségleteim vannak,így van egy csoporttársam,akivel ha úgy adódik megtörténik ez-az. Ő 22 éves.

A menstruációm világéletemben rendszertelen volt,meddő is vagyok,lényeg a lényeg nem védekeztünk.

Tegnap voltam orvosnál,10 hetes terhes vagyok,2 darab hetem van eldönteni,hogy mit is akarok. Az orvos az mondta,hogy nem biztos,hogy még egyszer sikerülne teherbe esnem,így ennek fejében döntsek. Meg hát a korban is benne vagyok már..

Annyira nehéz. Hely,pénz lenne rá,de egy 22 éves suhanctól nem várhatok el semmit,hiszen a hibás egyértelműen én vagyok. Viszont annyira egyedül érzem magam. A fiú még nem is tudja ezt az egészet,barátaim nincsenek. Egyedül a szüleim azok,akikre számíthatok,na meg a nővérem,aki tipikusan az a tyúkanyó anyuka,most terhes a 3. babájukkal.

Mit tegyek? Mit tennétek a helyemben?

Nehéz,mert nem tudhatom,hogy ebben az életben lesz -e valaha lehetőségem anyának lenni..

2016. máj. 21. 13:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
67%

Nincs 2 heted, nem 1 nap elintézni.

Te tudod, hogy akartál-e valaha gyereket és csak jobb híján vetetted bele magad a munkába, vagy sem.

Első esetben ajándék, másodikban nem biztos hogy jó ötlet megtartani akkor sem, ha ez az egyetlen esélyed.

Nem tudok a "helyedben" válaszolni, mert bár szeretem a munkám és jó sokat is tanultam érte, a karrierizmus távol áll tőlem, önmagában az soha nem elégítene ki, gyerekkel teljes az életem.

2016. máj. 21. 15:17
 12/26 anonim ***** válasza:
56%
Megtartanám van állásod,van lakásod,autod,gondolom pénzed is van ,nem márol holnapra élsz .szeretnéd is gondolom .
2016. máj. 21. 15:21
 13/26 anonim ***** válasza:
46%
Ahogy a meddőséggel tévedtek, úgy abban is tévedhetnek, hogy sosem lehet többet. Nem is értem, hogy mondhatnak ilyet ha van menstruációd és méhed. Ezt nem venném figyelembe.
2016. máj. 21. 15:27
 14/26 anonim ***** válasza:
72%
Igen, hiszek a sorsszerűségben, ez a baba akar jönni, hát hadd jöjjön!❤
2016. máj. 21. 15:50
 15/26 anonim ***** válasza:
42%

Tartsd csak meg! ;)

Az orvos us mondta hogy mégegyszer nem lehetne szóval. :) sok boldogságot!

2016. máj. 21. 18:43
 16/26 anonim ***** válasza:
55%
szerintem is tartds meg , sok boldogsagot !!! :) szerencses vagy , bar nekem is minel hamarabb sikerulne :)
2016. máj. 22. 06:38
 17/26 anonim ***** válasza:
Ne más emberek véleménye alapján döntsd!:-) Ez nekem egy kicsit meredek...Az életben semmi nem történik véletlenül,ahogy ez sem!:-)
2016. máj. 22. 08:06
 18/26 anonim ***** válasza:
Ez most komolyan kérdés..? Persze,h ilyen körülményekkel megtartanám, mi a gond.?! Annak a suhancnak meg elsem mondanám, Van jol fizető munkád,pénzed,autod,lakásod is gondolom, családod támogat.. Másrészt, meg birom azt, h akinek megvan minden körülménye egy babához, és már terhes is, az megkérdezi, h megtartsa-e, akinek semmilyen körülménye nincs meg,és még nem is terhes, az meg mindennél jobbab vágyik a kis CSODÁRA,h a megfelelö körülményt előteremtsék neki.. TARSDmeg, Ő nem hiába választott téged.! Sok szerencsét.!!
2016. máj. 22. 11:56
 19/26 anonim ***** válasza:
Igen!!!❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗
2016. máj. 22. 14:41
 20/26 anonim ***** válasza:
Én biztos, hogy megtartanám.
2016. máj. 22. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!