Elvárod a gyermekeid tanáraitól, hogy tudjanak helyesen írni és választékosan, tájszólástól minél "mentesebben" beszélni?
Bocs, értem a szituációt, sehol nem írtam, de még csak nem is utaltam olyasmire, hogy én ezért kirugatom, vagy kikérem magamnak az igazgatónál. A kérdés arra vonatkozik, hogy ki mit vár el egy tanártól, konkrétan fontos e a helyesírás, a tiszta beszéd, a helyes kiejtés, még pl egy biológia tanárnál is. A szituációt te nem érted és ezek szerint egyedüliként, mert mindenki más tudott kötözködés nélkül válaszolni a kérdésre.
Vagy tilos egymás között megbeszélni, hogy például egy pedagógustól mit várok el? A te fejedben talán nincs egy megfogalmazás, hogy milyennek kéne lennie a nőgyógyászodnak, a gyerekorvosnak, a pénztárosnak a tescoban, a gyógyszerésznek a patikában? Ennyi volt a kérdés és nem több. Ha meg annyira frusztrált vagy, hogy egy random kérdés mögé egyből a rosszinulatot, meg a "hülye pesti lenézi a vidékit" dumát látod, akkor azt legyél szíves otthon, a 4 fal között megoldani, mert a problémád attól nem oldódik meg attól, hogy itt kötözködsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!