10hetes terhes vagyok. A munkam eleg stresszes, ezert szeretnek minel hamarabb eljonni. Mi ennek a modja?
Koszonom szepen a valaszt a 2.hozzaszolonak!
Ebben az esetben a CSED a tappenz alatt kapott ber miatt alacsonyabb lesz?
Az 1.valaszadonak: a munkam meglehetosen streszes, vezeto beosztasban dolgozom egy multinal, ahol a zarasok miatt nem ritka a 13-14ora megfeszitett munka (ilyenkor nincs felallas a geptol, meg wc sem lehetoleg). Emellett napi 3orat utazom. Szoval a felmondason nem gondolkoztam, de a valaszod racionalis.
"Ebben az esetben a CSED a tappenz alatt kapott ber miatt alacsonyabb lesz?"
nem, visszamennek a táppénz előtti időre a számolásnál.
Van egy másik ötletem a táppénzen kívül, amit én csináltam végül. Nagyon stresszes volt a munkám (igazgatóváltás, rám szakadó projektek), így én úgy jöttem el, hogy itthonról dolgozom, home office-ban. Ez igazából a 28. héttől napi 2 napi bejárást jelentett, aztán a 35. héttől pedig full itthonról dolgozom. Telefonon, emailben, skype-on elérhető vagyok.
Esetleg ezt nem tudod megbeszélni? Akkor a teljes fizud kapnád (nem a 60%-át) és nem teljesen esnél ki a dolgokból, lenne időd átállni. Viszont itthon tényleg kevésbé stresszes a munka, legalábbis nekem bejött!
37hkm
Koszonom szepen a valaszodat! A home office valoban kezenfekvo megoldas lenne, a munkamat 95%-ban el is tudnam igy latni. Az egyedul a gond, hogy a ceg adatvedelemre hivatkozva nem gyakran engedelyezi, es ha igen, akkor is csak 1-2napra / ev. De mindenkepp utanakerdezek a HR-en.
Gratulalok a babadhoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!