Sos. Nagyon stresszes ideges heten vagyok túl. Másfél vagy 1hét múlva kell megjönnie. Nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek,de tegnap és ma barnás menszesz szerű enyhe folyásom van...Múlt hetem nagyon stresszes,síros volt fogytam is 3 kilót.Mi lehet ez?Terhes nem lehetek ugye?2012. okt. 29. 13:05
1/3 anonim válasza:
lehet, hogy csak a premenstruációs eseményeket éled át.
A fogamzásgátló használata, szedése sem jelent minden esetben 100% biztonságot (és most akkor 1, vagy 1,5 hét múlva kellene megjönnie? - ezt azért tabletta mellett tudhatod)
Ha fennáll a gyanú, hogy akár terhes is lehetsz, tesztet vehetsz bárhol (gyógyszertár, drogéria, stb), de mindenképpen keresd fel a nőgyógyászodat - a terhesség tényét itt senki nem fogja neked biztosra mondani.
Próbálj meg kevesebbet idegeskedni. Nem igazán tesz jót. Mi az, ami miatt ennyire stressze, sírós vagy?
2/3 A kérdező kommentje:
törtent egy kis csaladi gond.7nap van meg hatra a gyogyszerböl.
2012. okt. 29. 13:15
3/3 A kérdező kommentje:
tesztet mikor csinalhatok elösször
2012. okt. 29. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!