Még csak pozi tesztem van,5 hetes terhes vagyok. Nagyon stresszes a munkám és 25km-t buszozok, vissza ugyanennyit, amit már nehezen viselek. Ki meddig bírta a stresszes melót?
Első vagyok.Minimális hányingerem volt, cserébe álomkórban szenvedtem, legszívesebben állandóan aludtam volna. Aztán, a negyedik hónap környékén elmúlt és nem volt probléma.
Ha adhatok egy tanácsot: ha úgy érzed nem bírod, akkor írasd ki magad dokival, de ha lehet, akkor később, amikor jobban vagy, menj vissza dolgozni. Megőrülsz otthon hónapokig... Meg aztán pénzben sem mindegy.
Szia!
Első körben azt írtam volna, hogy egy "kis" buszozás (6 évig napi szinten 30km-t buszoztam oda és vissza, inkább idegesítő mint megterhelő) nem fog ártani... Nem lesz tőle semmi bajod. A stresszes melóról annyit hogy kevesünknek jut nem stresszes meló, sőt otthon is sok stressznek vagyunk kitéve ha úgy alakul... Ezért nem kell kiiratni magad, ezeket terhesen is bírni kell.
Viszont most olvastam hogy fertőző betegek között dolgozol, szerintem ez már ok arra hogy beszélj az orvosoddal mit tanácsol, nem e árt ez nektek.
Pl azt tudom, hogy terhesen nem szabad állatok mellett dolgozni (sertés, marha) mert bármilyen fertőzést elkaphat a kismama, azonnal kiírják őket táppénzre ilyenkor.
Beszélj orvossal hogy mennyire ártalmas fertőző betegek között dolgozni.
Én a helyedben elmennék táppénzre, annak okán, hogy írod, fertőző betegekkel is találkozol.
Picit olvass utána, melyik trimeszterben mit okozhat egy fertőzés.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!