Szerintetek ez már ugye terhes pocak? Csak mert azt mondják 12. héten még nem látszik semmi.
Nem tudom, látszik, hogy van valami, én annak mondanám. De az is igaz, hogy ha olyan kaját eszek, én képes vagyok ennyire felfújódni :D
Gratulálok :)
Köszönöm a válaszokat!:) Én is gratulálok a kismamáknak, anyukáknak. A gyroszosnak meg jó étvágyat!
Mi baj lesz a piercingtől???
4,12 most 26 hetesen :)
Szerintem szépen kerekedik a pocakod! Én 54 kilóval kezdtem, az első 12 hétben fogytam 3.5 kilót a sok hányástól, most 26 hetesen járok +6 kilónál! A piercinget én kivettem rögtön , de orvos is rád szólhat hogy nem kellene(én azt nem vártam meg :)) De lehet kapni olyat amit ilyenkor is bent lehet hagyni, csak szerintem ha orvoshoz mész érdemes kivenni még azt is! De ahogy Te érzed! Én mára már tuti nem viselném el hogy bent legyen mert feszül így is eléggé a hasam nem még ha a piercing is bent lenne :)
Szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!