Június végére várjuk a párommal az első gyermekünket. A nemét nem szerettük volna tudni a születéséig. Nagyon gondban vagyunk a nevekkel, különleges nevet szeretnénk a Rabb vezetéknévhez. Tudtok pár szép, különleges nevet?
Figyelt kérdés
Igen, rengeteg helyen néztünk neveket a neten is, és könyvekben is, csak kíváncsi vagyok más emberek véleményére is.2016. máj. 13. 15:21
11/39 anonim válasza:
Bocs, automatikus javítás...
Szóval Korina, Kornélia 😊
12/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok ötletet:)
2016. máj. 14. 17:12
13/39 anonim válasza:
A Patríciát nehéz kimondani egy dupla B után. A zöngés-zöngétlen párok pont annyira nem jók egymás mellett, mintha ugyanaz a betű lenne.
Pár példa:
Novák Gergő
Barát Dóra
Kiss Zsófia
És mennyivel könnyebb ezeket:
Novák Simon
Barát Kinga
Kiss Tamara
14/39 A kérdező kommentje:
#13 köszönöm szépen :D így átgondolva igazad lehet
2016. máj. 15. 10:51
15/39 anonim válasza:
Lilien(Lili)&Dominik(Domi),bar elfogult vagyok,igy hivjak a gyerkoceimet,de szerintem szepen hangzana a ti vezeteknevettek is.
Meg nehany pelda:
Johanna,Liliána,Olívia
Levente,Dániel
Es meg dupla nevek is:(igy szoba johet szerintem a rovid nevek is,bar szerintrm rovid nevvel is szep)
Lili Emma,Emmaróza,Zoé,Milla
Ákos,Félix,Hunor Zente
16/39 anonim válasza:
Barátnőméknél is Rabb a vez.név. Az ő kisfiuk Patrik, a kislányaik Liza és Luca. Én a magánhangzóval kezdődő neveket nem ajánlom, mert annyira "összemegy" pl. Rabb Emma. Úgy hangzik, mintha Rabbema lenne. A mássalhangzóval kezdődő nevek ajánlatosabbak e vezetéknévnél.
18/39 anonim válasza:
Rabb Sebestyén, Márton
Rabb Norina, Laura
19/39 anonim válasza:
Viktória vagy Leventét adnám ehhez a vezetéknévhez:)
20/39 piroska és a farkas válasza:
Èn egy kicsit làgyítanàm a vezetéknevet. Pl Rabb Eliza, Rabb Èdua, Rabb Ilonka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!