Milyen a második terhesség (kistesó)? Szeretnénk majd, de nem tudom hogy ugyan annyira különleges lesz-e mint az első?
Úgy értem, hogy az első terhesség ismeretlen (magzatmozgás, vizsgálatok-szülés) izgalmas, a második is van olyan különleges? Perszer babát várni mindig csoda, de félek hogy nem úgy fogom megélni a második terhességet mint az elsőt, annak ellenére hogy nagyon szeretnénk majd kistesót és imádtam a várandóságot.
Remélem értitek hogy gondolom. Ki hogy tapasztalta?
10hónapos volt a nagy mikor újra babás lettem.z 1.terhességem igazi áldott állapot volt.Semmi rosszullét,tünet..tele izgalommal,nyugalommal.
Most szinte teher,csúnyán hangzik,de a kezdetektől mindent terhességi tünetet érzek.Már 31+3hetes vagyok,és sokkal nehezebben viselem.Mind fizikailag,mind lelkileg.Állandóan aggódok minden olyanért (vizsgálat)ami annyira nem izgatott az 1.vel.
Az is zavaró,hogy felesleggel(kiló)kezdtem,és most sokkal nagyobb vagyok,és lassabb.
De imádom,ahogy mocorog,ahogy egyre jobban és erősebben tud "kommunikálni" velem.
Más lesz,annyit mondhatok.De így is egy csoda
Nagyon köszönöm. Igen, így értettem, hogy másképp éli meg az ember. Már nincs az a különös ismeretlen ami előtt állunk, bár az igen, hogy vajon milyen lesz a baba, fiú vagy lány... Nagyon szerettem pocakos lenni, már alig várom hogy újra átélhessem de egy kicsit félek, hogy nem olyan lesz mint az első...
Boldog babavárást és jó babázást kívánok!
De aranyosak vagytok! :)
Már nagyon várom hogy összejöjjön a tesóka!
Nagyon sok boldogságot Nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!