Évi89 kérdése:
Különleges inkább külföldies, anyakönyvezhető lány neveket keresek, első lány gyermekemet várom és neki keresek valami egzotikus csodaszép nevet. Tudtok?
Figyelt kérdés
.2014. febr. 25. 09:46
1/23 anonim válasza:
és is sokáig kerestem és nekem a Ziva tetszik!
2/23 anonim válasza:
Nekem nagy kedvencem a Lizandra, Antonella es a Dorotea, de passzol is kell a vezeteknévhez is.
3/23 anonim válasza:
Jemima (Ejtsd Dzsmemimának), Angliában gyakori bibliai eredetű név. Magyarországon is J betűvel anyakönyvezik, de sokan J-vel és nem Dzs-vel ejtik. A becézése Mimi
5/23 anonim válasza:
Rella név is nagyon szép szerintem.
7/23 A kérdező kommentje:
ilyesmikre gondoltam köszike :) ha tudtok még fogadok sok sok nevet hogy tudjak válogatni... :)
2014. febr. 25. 10:02
10/23 anonim válasza:
Jáde
Aida
Éda
Alina
Arabella
Arianna
Ariadné
Délia
Elina
Fatime
Fatima
Gemma
Heléna
Imola
Írisz
Léda
Lejla
Leona
Lídia
Lola
Lolita (bár ennek van némi nega felhangja) :)
Maja
Mia
Miléna
Minna
Mirabella
Mirjam
Nádja
Naómi
Natasa
Niké
Nikola
Nina
Nilla
Ninetta
Odett
Ráhel
Riza
Sejla
Szirén
Tália
Tánya
Tatjána
Tessza
Tíria
Véta
Villő
Zóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!