Lányos anyukák! Babára strandra vízbe mit adtok rá?
Figyelt kérdés
Most 6 hónapos a kislnyom,megyünk majd nyaralni és foggalmam sincs hogy mit kell venni neki vagy van e ilyen piciknek fürdőruha vagy valami a peluson kívül ami takarja? Strandon sem figyeltem meg tavaly, és kisfiam van.2016. máj. 12. 09:15
11/13 anonim 

válasza:

balatonon voltunk vele 7 hónaposan, de vízbe nem nagyon vittük. pelus volt rajta meg egy napozó, kis sapi. a lépcsőig bevittük a vízbe tapicskolt egyet de ennyi. ha vízbe is akarod vinni, akkor úszó pelust adj rá, szerintem fürdőruha ilyesmi felesleges úgyis le kell venned amint kijöttök mert megfázna
12/13 anonim 

válasza:

lóg a cickója? ne viccelj már kérdező, nyilván adj majd rá egy melltartós fürdőruhát 10 évesen, na de fél évesen? ne kínozd csak azért mert nunija van
13/13 anonim 

válasza:

Lányomra is fiamra is úszópelust adtam, fölé fürdőbugyit, vagy fürdőgatyát. Nekem így tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!