Anyukák, akiken maradt felesleg, ti fogtok menni strandra?
156/80 :(
Régen 47 kiló voltam, akkor vékony voltam.
Megértem, hogy zavar. Hasonló paraméterekkel indultam, bár terhesség alatt nem híztam. Terhességi cukrom lett, így a 160 g-os Ch diétát kellett tartanom. Igenám, de szülés után már össze-vissza ettem. Rajtam csak 5 kg körül van, de tudom, hogy alacsony emberen mennyire látványos.
Ráadásul sok izomtömeget is vesztettem, úgyhogy plöttyedtebb is vagyok.
Egy éve szültem, pont felszívtam magam, hogy na, személyi edző, edzőterem és szanaszét gyúrom magam - mire kiderült, hogy szétnyílt a terhesség alatt a hasizmom, enyhe sérvem is lett. Két hét múlva műtenek, aztán 3 hónapig edzőteremnek a közelébe se mehetek.
A képek alapján neked is szétnyílt a hasizmod. Érdemes lenne sebésszel megnézetni, mert sérvveszélyes is lehet, meg esztétikailag se szép.
Fogyáshoz pedig nagyon tudom ajánlani a fent említett 160 g-os Ch diétát. DE! Csakis dietetikussal alaposan átrágva, egyébként könnyű rosszul csinálni, úgy meg nem ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!